Min nya leksak.

Iphone eller inte iphone? Samsug jet eller inte? Ja, jag har väl stått i valet å kvalet mellan dom. Men det blev ingen av dessa två.
Utan idag inhandlade jag denna :)



LG GW620 heter den och är LGs första Android telefon som nu är i min ägo. Tyckte den va klockren när det va tangentbord ;)!
Så, nu har jag det jag leker med närmaste tiden.



LYCKA ÄR!!

ATT SKELLEFTEÅ AIK ÄR I SEMIFINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fast va ingen lätt match. Ja å Emilia höll på dööö hela matchen i nån hjärtattack för att he va så spännande! Men det kom ett å annan vrål å nån tår när slutsignalen slog å det va klart att vi VANN!

TACK för att ni vann Skellefte. Nu går vi för GULD! Ingenting annat finns i min värld nu!



Vi va nog inte ensam som blev gla :)!

2010-03-31 @ 00:00:02   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



<3



en av världens finaste låtar enligt mig.
2010-03-30 @ 16:34:07   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Varför?




Mitt nyår 2009/2010 va de bästa någonsin. Men varför ska ni bo på så spridda platser för älsklings tjejor? Kom till mig!

Har dock supertur att jag får spendera påsken med sötaste Ulle! Hur kul kommer vi inte ha det! Välbehövligt på alla plan! Längtar!
2010-03-30 @ 10:41:05   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Gjort idag.

Ingenting alls.

2010-03-29 @ 23:00:15   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Lördakväll 20/3-2010








En mycke lyckad kväll trots min övertagg så ja missa lappilonia!
2010-03-29 @ 18:47:21   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Resultat första veckan.




Det blev bara en halv vecka i veckan men ja har ändå klättrat ner ca 0,5 kg. Är ju alltid kul. Tror dock det kommer bli två sega veckor nu då det kommer bli påsk. Men, ja ska fortsätta med att äta med måtta.
Så blir det nog lite nergång.

Förresten så är det kilon uppåt i stapeln och veckorna till höger.
Kul med diagram. Man ser verkligen skillnad å blir bara mer peppad.
2010-03-29 @ 09:27:16   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



VM i Malå.

Det var väl inte bästa vädret å ja hade väl inte bästa platsen. Men, ja va där å ja fick så Tucker Hibbet ta över världsmästartiteln av Skelleftekillen Peter Ericsson. Hejjade så gått ja kunde på Emil Öhman. Men, tyvärr så åkte han ur andra finalheatet så där rök hans pallplats.

Men den bra killen han är så körde han ändå sista finalheatet å vann en överlägsen seger. Men dock så tog lilla älsbykillen Johan Lidman silvermedaljen. Kul för han :)





De va väl inte bästa vädret. Men, kul hade jag. De va mycke längesen ja va på en skotertävling å träffade massa gamla bekanta å hela Arvidsjaur var ju där så det var kul. Skoter for life! Synd inte Emil fick vinna bara.

2010-03-29 @ 09:20:33   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Skotertävling ida.

Wopeeedooo! Ja kunde inte sova så är vaken å uppe med tuppen. Ja vet ja inte är någon kvällsmänniska men sånnahär dagar så vill ja faktikst sova.

Igår så hittade jag äntligen en par fina täckisar efter att jag letat över heeela stan å i varje butik. Tydligen så är ja inte ensam om att behöva täckbyxor såhär års. Då det i stort sett varit rensat överallt. Så, nej hittade inget på rean men insåg att mina förra täckisar har jag haft sålänge jag kan minnas så lika bra slå till stort å köpa kvalité ;)!

Ja nöjde mig dock inte bara med nya täckisar utan införskaffade även en fin liten anorak. Ja vet, ja är för dålig. Men den va så himla fin. Eller vad tycker ni?




Nu ska jag bara vänta på att Louice ska bli klar med sitt provskrivande så tar vi och börjar köra mot Malå och skoter VM. Ska ta med mig systemkameran så det kommer upp lite bilder senare också.

Sebbe ska även han följa med. Tror det blir en mycket trevlig dag :)

2010-03-27 @ 08:38:55   |   Allmänt  |   Kommentarer [3]



3-2

Nu leder vi med en match mot Färjestad och det känns sååååååååå skönt. Nu måste vi bara se till att vinna en av de två resterande matcherna. Å det ska vi väl fixa? :)!

Vi krossade Färjestad ikväll å ja tror på ett SAIK mot SM guld iår.

Yeeees.

2010-03-26 @ 22:58:05   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Fredag 25/3



frukost/lunch: några godisar å en sallad med kallrökt lax och quinoa.
mellanmål: lite smågodis.
middag: halv tacorulle.
kvällsmål: en tekopp.

motion: shopping på stan. plumsande i snön påväg till och från hockeyn.

Må väl kanske säga att ja köpte största godispåsen någonsin igår då ja tänkte fylla upp mina påskägg med det. Så den har stått å gapat i lägenheten hela dagen. Så nu har jag gömt undan den så hädanefter blir det frukt å inte godis till mellanmål.
2010-03-26 @ 22:54:34   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Designa en bikini å få 50kr hos Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM 

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Detta va mitt bidrag :)!

2010-03-26 @ 15:40:34   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Barbappa familjen.



Ja är och älskar barbapappa.
2010-03-26 @ 01:40:59   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Därför sover jag gott om nätterna.

 

 

2010-03-26 @ 01:27:40   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Nu ska jag klara det här.




Ställde mig på vågen imorse å den slog nästan i 63kg. Så mycket har jag inte vägt sen ja kom hem från Australien för fyra år sedan. Ja lever ju lyxliv å tänker inte efter mer än en gång när ja stoppar i mig något. Och, eftersom ja konstant är hungrig å går å glassar hela dagarna så blir det lätt att ja äter lite väl mycket och onyttigt. Så, ja är inte förvånad att ja lagt på mig dessa kilon.

Hur som så tycker ja att jag är fin ändå. Men, ja kommer inte i vissa kläder som ja skulle vilja. Så, förra året när ja gick ner mina kilon så hängde ja ett sådant diagram i köket på Båhusgate. Då lyckades jag. Men, efter jag lyckats så smög sig alla dessa kilon tillbaka ganska snabbt å nu ska jag försöka lyckas för gått!

Stina har gjort detta fina viktdiagram åt mig. Där ja nu kanfylla i och redovisa hur det går varje vecka. Det vill då visa om ja fuskar eller ej. Ska även vara duktig på uppdatera vad jag äter lite då å då. Mest för min egen skull men vill också visa att man behöver inte äta lite för att gå ner i vikt. Bara man äter rätt å försöker äta regelbundet. Det är då mitt mål. För ja älskar mat å ja har ingen plan att svälta. Vill bara få en sund livsstil igen.

Så Stina kämpar också om att gå ner några kilon. Så, tillsammans ska vi blogga om detta och puscha varandra till ett sundare liv! NU kör vi :)!

Följ Stina på hennes mycket fina blogg!

En annan sak är väl att jag har lovat min lillebror att ge han 1000kr för varje kilo jag inte lyckas gå ner när detta är klart. Å det har jag inte alls råd med.




2010-03-25 @ 20:33:29   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Besök idag.



Idag har jag varit hundvakt åt lilla söta Wilma! Vi har mest gått, ätit å myst. Som en vanlig Marielle dag nuförtiden :)
2010-03-25 @ 20:14:31   |   Allmänt  |   Kommentarer [2]



Tapetsering.

Pappas tapet i köket här på Läkarvägen är väl inget att direkt hurra för.
Förstår inte alls hur en människa kan välja att tapetsera det här?



Pappa har började spackla å riva bort tapet å vad visade sig inte då.
Jo, denna under den hemska blåa!



Hur kan man tapetsera över denna med den övre? Ja tycker denna tapet va hur fin som helst men oturen är ju att den inte att få tag på idag. Hade den funnits så hade den ju varit en klockren tapet i min pappas kök.

Visst är den fin?
2010-03-25 @ 20:06:37   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Monkiworld.

Det finns en klädesbutik som jag älskar mer än någonting annat och det är verkligen Monki.
Jag som inte har råd lyckades ju ta mig hem från Östersund med shopping för 1500kr i butiken.
Men, dessa är några av de plagg som kommer bli nya favoriter som allt annat jag har från Monki.
 
Den lilla cupcake klänningen är hur söt som helst men bilden är inte riktigt rättvis. Jag hade den i lördas så när min kamera har kommit tillbaka i mitt ägo så kommer det en bild med den på!
Köpte även en skitsnygg lång svart "mjukisjacka" och en randing löst sittande myströja i gult å vitt.

Här är några plagg någon snäll gärna får köpa till mig från Monki.


Dessa plagg skulle inte sitta helt fel i min Monki samling. Måste kanske till Östersund snart igen, då den Monki butiken är min favorit!

Kan även avslöjja att i sommar kommer de att börja med webbutik. Kan bli mycket farligt för mig. Eller mest för min ekonomi då ja kanske har turen att det inte finns någon butik här i Skellefteå.

Monki är mitt skit. Love it <3. Gå in å kolla deras hemsida www.monkiworld.com
2010-03-25 @ 08:04:51   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



2-2

Härligt Skellefte. Kan väl kanske varit Skellefteås sämst spelade match någonsin. Men, vad spelar det för roll när vi går segrande ur den!!

Nu ska vi se till å vinna hela skiten. Kom igen nu boys. Kommer sova mycket gott nu iallafall. Tack för det Skellefte AIK!
2010-03-24 @ 23:57:13   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Morronshopping.

Dessa klickade jag hem. Kunde inte låta bli speciellt för att de va på REA. Då är det tillåtet ;)!



Vad tycks?
Nu följer shopping på stan resterande delen av dagen. Ska fylla upp lite påskägg å sen så måste ja ta å införskaffa mig ett par nya täckisar då ja inte tar mig i mina gamla! Så hoppas på göra ett bra fynd på någon rea där med.

2010-03-24 @ 10:45:13   |   Allmänt  |   Kommentarer [3]



Stor hjärtat Marielle

Jag inser bara mer å mer att det inte finns någonting ont i mig.
Det onda som finns i mig är det onda som gjorts å görs mot mig. Orättvisor som jag står emot. Men jag skulle bara vilja göra hela världen lycklig. Få alla inse vilken fin värld vi bor på. Lära folk ta vara på de människor som man trivs med. Som man kan vara sig själv med. Leva leva leva.. det som allting tillslut ändå handlar om är att man ska trivas med nära å kära. Med sina vänner.

Jag har snart varit hemma från Afrika i två månader. Två mycket trevliga månader som dock verkligen har sprungit sin väg å jag vet inte vad jag gjort med dom.

Jag har fullt upp även om ja inte har nått egentligen att göra. Det har blivit slutspel i Hockeyn. Skellefte står mot Färjestad och det va väl kanske inte dröm motståndet men. Ja trodde vi skulle klara detta lätt som en plätt.
Ack så fel ja hade. Just nu så leder Färjestad med 2-1 i matcher. Dock har vi i Skellefte två hemmamatcher nu att vänta. En imorron å sen en på freda. Jag har självfallet bokat in båda två och kommer stå imorron tillsammans med Emilia i klacken och skrika mig hes. Freda blir det sittplats men säkert en massa skrik då me. Men hur som helst så ser jag framemot att Skellefte nu tar hem det här å hamnar i Semi och sedan även i FINAL. Ja tror ju på er boys.

Kvällsmacka med ägg å kaviar å ett stort glas mjölk. Ja vet, inte bäst för deffen å äta såhär sent. Men ack så gott he va :)!


2010-03-24 @ 00:34:46   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Remember me.

Kvällen har spenderats på bion tillsammans med Adam och kära Sebbe som har kommit hem och hälsat på några dagar. Något som jag uppskattar väl. Längesen man fick lite tid med honom. 
Vi såg filmen Remember me med Robert Pattinsson. Det kom en hel del tårar stundtals å en massa kärlek å tragiska händelser är väl vad den handlade om. Fick man sig en liten tankeställare kanske dock va slutet en aningen oväntad. Som ja har lärt mig vid detta laget så känns det som att budskapet mest var -Lev idag och ta vara på allt du har-. Ät kakan idag för imorron kanske den inte finns kvar. Ta alla chanser nu å chansa inte imorron. Man vet aldrig vad som händer. Uppskatta nuet. Som du har det nu, ja lovar det är mycke bättre än vad du kanske får det att kännas eller tro. Ska ni se den? JA!




 
Varför har du gömt dig för mig Robert?

2010-03-24 @ 00:11:36   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Arvidsjaur är väl ändå inte tråkigt.

Helgen har varit GRYM. Som alla andra helger jag har spenderat där senaste tiden.
Ja va lite övertaggad dock så tog mig aldrig ut på lappis. Men de är sånt som händ. Å gårdagen spenderades mestadels liggandes.

Men tyvärr glömde ja ju bästkameran hos Johanna i Arvidsjaur så kan inte dela med mig av bilder än tyvärr.
Kan meddela att de togs bilder rätt flitigt!

Nu ska jag bege mig ut i govädret å vandra. Kanonväder vill ja lova. Sen blir det en massa pyssel å mys ida.

Har börja lägga pärlor. Har gjort en tax å nu håll ja på med en pudel :)! Så, planen är väl att ja ska lyckas bli klar med pudeln ida.

2010-03-22 @ 08:50:47   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Kom igen Marielle.

Ja är så lat ibland. Att ja blir rädd för mig själv. Nu ska ja tametusan sluta vara lat.
Ja brukar inte vara lat. Men ju latare ja är ju latare blir jag.
Allt blir ett projekt. Måste ta tag. Måste bli bättra på ta tag i saker. Annars blir ju inget gjort ju.

2010-03-17 @ 22:44:17   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Superdupermegabästhelgen.

Kommer denna helg framför mig bli :)

Arvidsjaur, gamla å nya vänner, galenheter, grekisk pytt-i-panna, snö, sol, skoter, fest, bad, bastu å en massa massa massa trevligheter. Kan inte bli tråååkigt!




Puss, snart ses vi :)
2010-03-17 @ 22:25:41   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Hata Paradise Hotell.

Jag har inte sett Paradise hotell på några år förrän när ja kom hit till Trondheim så förra veckan då jag genomled ett program av detta förfärliga program.

Ja tycker det är hemskt. Det finns totalt ingen handling i det hela. De tar in så snygga å dumma människor som bara går hitta å sen ger de dem en massa alkohol å det enda de pratar om är taktik, taktik, taktik å alla är rädda för att åka ut hittan och dattan.

Förstår inte varför man kollar på det! Helt superduperdåligt i mina ögon.Dock delar ja tyvärr inte mening med resten av gänget på Rosenborg gate. Stina, Stickan och Monica tycker detta är en av höjdpunkterna på dagen.

Är det nå fel på mig? I så fall får det vara det. För ja kommer inte gilla detta. Hata Paradise Hotell- HATA PARADISE HOTELL! Nej, ja är inte bitter...

2010-03-17 @ 22:06:34   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Pysselkväll.

Ikväll har vi pysslat här på Rosenborg gate. Jag, Stina och Stickan.

Jag har gjort påskkaniner i rosa och vitt. Supersöta eller hur?





Stolt och nöjd över dessa fina krabbater.
2010-03-17 @ 21:59:21   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Ja säger då bara Lady gaga.

Kolla in hennes nya musikvideo med Beyonce. Underhållning.

2010-03-16 @ 11:02:02   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Alice in wonderland.

Snön forstsätter falla ner här i Trondheim.. verkar som att det aldrig tar slut.
Min önskan blev uppfylld när det gäller snön.

Ikväll har jag hunnit med att äta Sushi på Kyoto med Nina. Har aldrig varit där men gott som attan var det. Måste dit fler vänder.

Senare på kvällen så blev det Bio och Alice i underlandet. Vi såg den i 3D och jag rekomenderar den. Saknade vissa delar men den va mycket sevärd :) Johnny Depp gjorde en bra insatts!



2010-03-15 @ 23:16:44   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Bajsbollar.

Ikväll bakade vi bajsbollar även kallade chokladbollar eller det vi inte får kalla dom nu för tiden negerbollar.
Här i Norge har de aldrig smakat dessa och visste inte ens vad det var. Men de fick godkänt så vi funderar på att införa dem här. Massproduktion. Skulle kanske funka.




Vi bjöd några gutter på dessa och de verkade tycka det smakade mycket bra trots vårat nypåkomna namn.
Sen ikväll så har vi sett på tv då Rosenborg spela fotbollskamp mot Molde. Det va ett riktigt snöoväder de fick spela i men vi vann med 1-2. Bra jobbat. Monica var på plats i Molde och vi fick några gånger se henne skymtandes i Kjernan klacken.

Fick ett jobbtillbud i Fredas. Som ska spås vidare på imorron. Enda saker är väl då.
Ja va som inställd på Sverige. Men ett jobb är ett jobb å jag har slut pengar?
What to do?
2010-03-14 @ 23:05:42   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Söndag 14/3-2010

Jag har: beslutsångest.
Jag är: mätt och allmänt seg.
Jag vill: ha mer energi.
Jag ska: gå ner på byn å fika med Bendik.
Jag kommer: bli rätt blöt av all snö som jag måste ta mig igenom för att komma ner på byn.
Jag äter: en massa chipsrester från igår.
Jag väntar: på bättre tider.
Jag saknar: ett hem och jobb.
Jag hatar: att inte Darin vann melodifestivalen igår.
Jag älskar: Skellefte AIK.
Jag hade: en massa pengar.
Jag förstörde: pengarna självmant.
Jag ser: en full farbror härnere på gatan. 
Jag tänker:
om Sverige eller Norge lockar mer för tillfället.
Jag måste: ta ett beslut snart.
Jag behöver: stöd till beslut.
Jag hör: en tvättmaskin som centrifugerar.
Jag sov: så gott inatt att jag kan lägga in det på 10-i-topp bästa nätterna någonsin.

Jag måste nu: ta mig ner till byn å fika med min vän Bendik så han slipper stå ute å vänta på mig.

2010-03-14 @ 15:27:44   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Känns inte som jag varit härifrån.



Rosenborg gate. 12/3-2010.
2010-03-12 @ 10:05:20   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Höll ändå en liten tumme för modo.

Hej å hå. I Måndas så var jag å bevittnade när min största Idol Peter Forsberg spelade match mot mitt favoritlag Skellefteå. Rätt så ointressant match när den aldrig kom igång riktigt. No speed. Men, vad spelade det för roll när jag mest hade ögonen på nr 21 i Modo. Hur som var mitt mål att se ett Foppa Mål och att förhoppningsvis Skellefte ändå skulle klappa in segern.

Ja Foppis fick trycka in sitt 2-1 mål mot Skellefte å detta var mer än nära att det hade gett Modo vinsten i Fjällrävens Arena. Men, Södermark va inte dålig han heller. Sådär i tredje perioden efter 19.59,4 alltså med sex hundrondelar kvar av en sekund så lyckas han skjuta in målet som gjorde att matchen slutade 2-2 efter förlängning. Kan tyckas lite småsurt för Modo då de verkligen behövde dessa poäng och ja hade ändå velat ha de i slutspel. Vem klagar på att kolla på fler matcher spelade av Foppis?

Men, igår kom det största faktumet å det är att Modo missar slutspel iår. De missade matchen mot Södertälje vilket de inte fick å ja nu finns det ingen chans i världen för dom att ta sig uppåt. Men, ja är en stålt tjej. Jag fick ju se en Foppa match innan han la av. Ett Foppa mål. Å han sköt in det i matchen mot mitt favoritlag. Kan inte tänka mig ett bättre avslut och en nöjdare Marielle när jag staplade ut från arenan.

Kändes som jag vunnit på nå stort jädra lotto. Delar med mig av mina eget taget bilder på min allra allra allra största idol. PETER FORSBERG!





2010-03-12 @ 09:58:16   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Kära lilla ponny.

2010-03-12 @ 09:11:20   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Min tå mår bättre men inte bra.

När ja va hos Ullis gullis i Sundsvall så opererade jag bort nageln på morronen.
Och fick då ett resultat av att jag nu kan gå som vanligt.

Å för ni som inte vet hur jag lyckas med att åstadkomma denna brutna tånagel ska jag berätta för er. Iallafall så har jag gått med nageltrång på denna tå till och från i sådär 4år. Har hållt på opererat på den själv så har aldrig brutit ut riktigt. Men senaste veckorna har jag haft mycket ont. Sen på lappis så råkade jag omedvetet sparka in tån i nått. Så när ja kom hem på natten så var foten helt blodig. Jag hade mycket ont och skullmen ja ringde dit å hon tyckte inte jag skulle komma upp förrän det va kris.
Helgen efter går jag ut igen. I samma skor :S! Tar väl inte lång stund innan ja råkar sparka in tån igen i nått. Å tar mig med nöd och näppa igenom kvällen i dessa skor. Söndamorron vaknar jag med ett jädra värken i tån och bestämmer mig för att åka upp på akuten. Kändes inte som det fanns nå annat val. Tur har vi akuten 50m från hemmet i Skellefte så ja haltade dit. Väl där diskuterade de länge å väl om vad som var bästa för mig å tån å kom fram till att tejpa den å låta den vara. En operation hade möjligtvis gjort mig ännu mera halt och gett mig ännu mera smärta. Så, de bad mig välja skor med omsorg å halta på tills den lossnade självmant.

Å nu har den gjort det. Ni vet. Ja är rätt fascinerad bara av att det kan bli såhär därför ja delar med mig av denna fina tåhistoria.
Å för er som inte är så kräsna.



Blä å fy för dig tåskrälle.

2010-03-12 @ 09:09:15   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Efter regnet kommer det då inte snö.

Anlände igår kväll till Norgellandet och Trondheim.
Vad möts jag av? Om inte en bar mark. Ingen snö alls här. Var är du vinterland?
Åkte från ett Skellefteå som hade nån meter snö. Och i telefon säger fader att det snöat en decimeter bara under natten i förrgår. Här är det bart. Vilket tråk. Määäään :(!

För övrigt så känns det inte som jag varit härifrån mer än ett par dagar. Det mesta är sig likt.
Fast har inte tagit mig längre än till gamla lägenheten och träffat Stina, Monica å Stickan.
Usch å husch vad ja saknat detta. Men usch å huschis va jag verkligen inte vill ha regn. Det är ju inte redan dags för det.

Nu vill ja ha snö å härliga vårdagar. Fortfarande har jag drömmar om fårskinn, skoter, pimpla, stekt souvas/varma mackor/pannkakor över öppen eld, sol å goda vänner. Precis som på gamla dar.

Men i goda vänners sällskap i regn så spelar väder å vind ingen roll. Å kommer få några oerhört trevliga dagar nu tillsammans med de ja gillar gillar gillar allra bäst! 

På återseende.
2010-03-11 @ 06:32:21   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Kärleken ska åldras men inte försvinna.

Min farbror och faster, Jalle och Elsa. Två mycket härliga människor i 70-80 års åldern. Men ändå så fulla av livsgnista å det mest fantastiska av allt. De är helt tokigt förälskade efter sisådär 50 år tillsammans. Hur kan det komma sig? Man blir glad av att bara höra dom och se dom tillsammans.

Hur ofta är det så i dagens samhälle? Att man vårdar sitt förhållande och håller sig till varandra hela livet? Nuförtiden så byter man partner likt man byter jobb. Sådär man lessnar efter drygt 5-10år. De flesta. I dagens samhälle är det vanligare att man gifter sig ett par gånger om än att man ingår i ett äktenskap som håller livet ut. Det stora felet i grund och botten är inställning och känslor och att man tar varandra för givet. Man börjar uppskatta de saker som man blundade för i början. Som av ren nyförälskelse gjorde en totalt blind. Men tänk, ändå. Det är ju oftast bagateller som oftast går lösa på nått vis. Huvudsaken i ett förhållande är ju självklart att man trivs tillsammans. Att man har kul. Att man kan vara bästa kompisar samtidigt som man är själsfrändar på andra vis. Skratta, leva å le. Skratta åt olikheterna man har. Bygg om de olikheter som är så olika att det får en må dåligt. Å självklart lita på varandra och vara trogna. Inte döda varandras liv bara för att man har ett förhållande.

Fortsätta brinna för sina intressen. Förhoppningsvis så har man några tillsammans. Men inte döda sin partners intressen bara för att man själv inte är det minsta intresserad av dem. Kompromissa. Kom igen? Det gäller å ge å ta å ha kvar sitt liv även om man är tillsammans med någon.

Jag tror, att en dag så möter alla kärleken. Alltså, den där enda. Den där som hjärtat kommer stanna till för. Som man kommer älska över allt annat. Som man kommer hålla fast vid tills den dag man får för sig att somna in. Så när ja ligger där gammal å grå så tycker han att man fortfarande är det allra vackraste på hela jorden. Det finaste allra underbaraste å bästa.

Hellre va lite kräsna i början. Skynda inte in i nått för tidigt så det tar slut om några år. Sök sök sök så en da så hittar man den. Den som känns helt rätt. Den perfekta å den kärleken åldras med och aldrig försvinner. För jag tror att det finns en sån person till alla. Gäller bara ha tålamod för vissa.

 

2010-03-10 @ 23:19:12   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Trondheim.

En stor klump i magen. På onsdag så kommer jag att anlända till Trondheim. Jag saknar staden i sig en hel massa då den är helt fantastisk att bara strosa omkring i. Nu börjar våren komma sakta krypande fram.. å finns få ställen som är så vackert som Trondheim när solen skiner.

Solen skiner hos mig också. Jag strålar av kärlek till mina två vänner å föredetta sambos som jag kommer få träffa om några dagar. Finns inte några mer lättsamma och roliga personer än Stina och Monica. Saknar dom dagligen å är som att nått saknas här borta på andra sidan när inte dom är här.

Enda tråkigheter är min stortå då. Att ja är halvt invalid å inte är kapabel till allt som ja vill. Men, vi kan ha mycket kul ändå. Så jag har en fullspäckad superkul vecka här framför mig. Tillsammans med dom ja gillar mest.

Ja vet att Trondheim har saknat mig å jag har saknat Trondheim också. Här kommer jag. Jipidoo..
2010-03-07 @ 20:48:34   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Stjärnvarning på morrondagen.

Imorron åker jag mot Örnsköldsvik. Där jag tillsammans med min kamera ska gå och se på MODO-SAIK match imorron kväll. Som det ser ut å vad förhoppningarna är så kommer jag att få se min största idol - Peter Forsberg för första gången i mitt liv. Hur det känns? Overkligt men grymt kul. Hade dock gärna delat detta ögonblick med någon kär vän. Men, alla har sina förpliktiga liv runtom i norr så denna upplevelse får bli för mig själv.
Kan hända att ja kommer att sitta å tok le hela matchen å bara ha ögonen på han å inte spelet. Så skulle säkert vara tråkigt sällskap för den som följt mig.

Om han nu kommer spela. Förhoppningsvis så blir det så å då kommer jag väl få ha en av de bästa upplevelserna i mitt liv imorron kväll då om nu han inte bangar ur å inte spelar. Show off för Foppen! Kult.
2010-03-07 @ 20:41:39   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Trippelgrattis.

Idag fyller tre av mina goda vänner år. Dock olika åldrar då.
Henrik 23år, Jessica 24år å Ulle 25år!!




Hipp hipp hurra på eran da <3

2010-03-07 @ 20:24:35   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Supertips kommer här!

Inpulshandla denna bh på lindex igår. Visade sig vara bästa impulshandlingen på länge! Skitsnygg och skön samtidigt som man kan ha den med eller utan axelband och den sitter verkligen där den ska. Jag har haft så problem med alla mina axelbandslösa bhar att dom glider ner en massa. Men äntligen så hitta ja en som sitt perfekt å det gör den inte mindre het att den är orange å grymt snygg på oxå!


Köpte den i denna färg men ska gå å köpa en i grå oxå. Me like alot!

2010-03-07 @ 16:04:46   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Hugg av den nu tack!

 



Stackars tå, vad hände riktigt?

2010-03-07 @ 12:06:10   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Detta eviga helgproblem.

Alla helger sen ja har kommit till Sverige har jag haft beslutsångest om vat jag ska ta vägen.
Varför? Jo därför att jag har haft så många alternativ.
Ibland vill jag bara klona mig själv så ja kan vara på alla ställen samtidigt..
Tycker det är lite småjobbigt att alla mina älskade vänner ska vara utspridda över hela norden (!).

Denna helg faller iallafall mitt beslut på Skellefteå.
Måste packa å sortera en del. Sen kommer det vara kanonväder så hade tänkt passa på att njuuuta ute i solen. Å bara mysa på hela helgen.
För som planerana ser ut så kommer det kanske bli en hård helg nästa vecka. SÅ måste börja ladda upp mina batterier nu!

Sängen å Affe väntar :). Ka tjing!

2010-03-06 @ 00:16:50   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Morronens missbildning.





ett sönderkokt ägg.

2010-03-05 @ 09:57:19   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Vilken härlig da lalalala...

Jessica är här å hälsa på :). SOL. Shopping, Go fika å mat.
Å bäst då att vi var just å kollade då SAIK spöade Djurgården med 4-3. Haha!

Nu ska ja kolla sporten sen ska vi sova.
Natti folket.

2010-03-04 @ 22:19:19   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Bara två små som blivit stora.






2010-03-04 @ 09:50:51   |   Allmänt  |   Kommentarer [2]



Att ja alltid ska ha det bästa.

Ja börjar vara rätt less på mig själv.
Ja kan som aldri nöja mig med nå halvdant. Okej, ja tycker inte att ja är världsbäst. Men i hjärnan så bygger ja själv upp vad som jag tror å tänker ska vara bäst för mig hela tiden.

Därför jag har sånna problem med att ta beslut.
Eftersom jag helst vill göra allt. Hinna med allt och vara överallt. Helst även samtidigt oxå.
Jag vill ha bästa jobbet för mig (vilket jag inte riktigt vet vad det är) där ja ska ha bra arbetstider å riktigt bra lön plus att det ska vara riktigt kul arbeta med!!!!
Sen kräsen är ja oxå när det gäller saker. Ja ska ha bästa soffan, bästa cykeln, bästa bilen, bästa jackan.. ja allt ska vara bäst. Kanske inte bäst för någon annan. Men jag vill att allting ska kännas helt rätt. Alltid. Det bästa för mig. Men, när ja lyckats få detta som känns bäst. Det gör mig faktikst riktigt glad.

Så när det väl känns helt rätt. Sådär. Så har jag svårt att ändra mina planer. Om ja känner att. Oh yes, nu har jag äntligen hittat något som jag vill ha. Så kan jag inte ändra mina tankar. Okej, ibland nöjer jag mig med något halvdant. Men det duger ändå inte. För då går ja å tänker på vad jag går miste om eftersom jag kunde haft det bästa.

Sjuka problem man har här uppe i Sverige landet..
2010-03-04 @ 00:31:45   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Tankar till de drabbade.

Domen kom ida. 3år.
Ni finns i mina tankar och även i alla era vänner och bekantas.
Livet blir inte alltid som man tänker sig. Orättvist ibland kan tyckas.
Men man lär sig eftersom å efter regn kommer solsken <3 <3 å ur allt tråkigt kommer det nå bra  å man blir bara ännu starkare även om det kanske inte känns så.
Det lovar jag!

Kämpa på killar!

2010-03-03 @ 19:42:08   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Mer flodisar

Fick just ett mail av Gustav Larson (en svensk kille jag träffade i Afrika).
Måste bara dela med mig av hans bilder på flodhästarna. Han lyckades fånga dom lite bättre än mig ;)!





Tänk att jag stod brevid där :)! Helt sjukt.

2010-03-03 @ 09:54:56   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Ikväll är det Maja kväll.

Har bråkat med handels idag. Å ja blev så j*vla förbannad att det tog all energi.
Är det nått ja hatar så är det orättvisor. Å ja känn mig inte bara orättvist behandlat en gång. Utan detta är väl kanske 20e gången dom lyckas med det. Så ja sprack ida.

Så Nu stänger ja av mobil och datorn. 
Går ner på Konsum (om ja tar mig) i snökaoset å handlar en massa gott.
Sen ska jag sätta mig bänkad framför tvn hela kvällen.
Så, imorron är ja kontaktbar igen. Ka tjing sålänge!
2010-03-02 @ 15:28:56   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



You´re out of my life



Sant Darin.
2010-03-02 @ 12:04:58   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Black girl.

Ja köpte mig denna bäst tröja på Vila när ja va i Pite å hälsa på Kia.



Den får +++++/+++++ vilket är fem plus av fem möjliga! Toppbetyg! Bra köp Maja.

Nej, ja är inte vindögd eller mongo. Ser bara ut så ibland.

2010-03-01 @ 21:23:43   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Polisen i Arvidsjaur. Hurra!

I lördas kväll gick jag å min kära vän Maria (hon även född 1985) efter storgatan i Arvidsjaur.
En polisbil kör förbi oss när vi går där med varsin systemkasse i handen.
Vi ser att polisbilen svänger in framför oss och båda kliver ut.

Man hinner tänka mycke. Men då frågar en av polismännen.

- Har ni legitimation?

- Är ni seriösa? Ni måste skämta? Ja, ni ska få se legitimation! skrattar ja fram.

Efter de kollat på våran legitimation så hoppar de lite småpinsamt in i bilen å önskar oss en fortsatt trevlig kväll.

Saken är den att ja visste inte att man inte får bära systembåsar om man var under 20år. Och förresten så kollade de inte ens i påsarna! Så, de har ingen aning om vad som befann sig därinne.

Hur som helst så kommer ja å leva på det här ett tag. Tyckte det va lite småkul. Å, ett till tecken att ja inte ser så gam ut. Bra det.

Ett till plus är att jag även denna tur till Arvidsjaur fick betla barnbiljett. Blir inte värst dyrt åka fram och tillbaka dit då ;)!
2010-03-01 @ 21:12:56   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Farsan.

Ja är en biofantast.
Ikvällt stod Farsan på turen att bli sedd av mig och min käre vän Adam.

Så, en midda på lilla kina å sen så lyckades filmen iallafall få mig att dra på smilbandet ett antal gånger. Bra!

2010-03-01 @ 20:58:03   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]