Äkta party!

Poppa denna gamla låt me en hel massa minnen påvägen hem från Trondhiem.



FEST FOR LIFE :)!



På jakt efter den perfekta bilen för mig!

Har under en lång tid verkligen vägt för å nackdelar om att köpa mig en egen bil.

Jag har inte ekonomin att ha en bil å då ja inte har något fast jobb och då har ja kännt att det är lite dumt att inhandla något som kostar en massa pengar att äga.

Men, har efter många om å men ändå insett att en bil är det ja verkligen måste ha. Ja känner mig helt handicappad utan. Speciellt nu när man bor i norra delen av landet å bussförbindelser begränsar en väldigt mycket å bra framförhållning å planering är inte riktigt den starkaste egenskapen hos mig just nu.

Så, idag ska ja å mamma åka å kolla på bilar. För just nu vet jag faktiskt inte alls vilken bil ja vill ha. Eller jo, men alla ja vill ha ligger ju några klasser upp mot vad jag har råd med.

Dom krav ja har är att den ska vara rätt liten å lättkörd, dra lite bränsle å att den ska vara söt å att den ska vara i kanonskick så den går åtminstonde i sommar :)!

Men, man är ju inte expert så ska bli mycket spännande å se var detta sluta.

Men en sak är säker å det är att behöver en bil riktigt mycke. Så då måste man försöka ordna det.

Önska mig lycka till :)

2010-05-24 @ 09:20:17   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Vem kan man lita på?

Jag har ett stort problem som bara blir större och större med åren å de kan va lite småjobbigt ibland.
Ja kan verkligen inte lita på människor. Jag vill helt enkelt kunna klara mig själv jämt. Inte vara beroende av någon.. Men bara därför att människor kan vara slugna å ja vill inte bli sårad någonsin. Har blivit det många gånger eftersom jag är en sån godtrogen å godhjärtad person. Vilket ja skrivet ett antal gånger så har jag svårt att förstå när folk gör saker som inte finns i min tankevärld. Ja vägrar bara vara ledsen. Förra året var skit å det är inte detta året.

Ja saknar ett hem. Ett fast jobb. En framtid. Det saknar jag varje dag, varje minut, varje sekund. Men, var detta hem å denna framtid kommer byggas det är fortfarande ett stort frågetecken (?). Men att ha ett hem att komma hem till och bara vara. Att ha alla mina saker organiserade och kunna känna mig avslappnad å lugn. Å trivas på riktigt.

Just nu är ja beroende av många. Jag står inte på mina egna ben. Jag bor hos min far. Jag har ingen fast inkomst. Jag vet inte vad som sker nästa vecka. Samtidigt som detta är helt mitt eget val så hoppas jag snart att ja slipper vara beroende av någon igen. Ett eget Hem, en egen bil å att få ro!


2010-05-19 @ 22:57:13   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



<3



Det finns en kille som tycker om en tjej-en tjej som tycker om en kille-som gillar mig <3
2010-05-13 @ 07:06:09   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Upp å ner he går.

Ja ärligt så är det så mitt liv ser ut just nu.
Ja mår supersuperbra. Men ibland får ja bara lite panikångest. Iiiiii..
Ångest över att ja inte har någon koll på vad som händer. Börjar vara lite less på att gå hemma å fundera. Behöver kommer på vad ja ska göra de kommande åren av mitt liv. Ha fundera sen julas nu men kommer inte långt!

Ett kul jobb med en okej lön - Ja tack!

2010-05-13 @ 07:02:07   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Alanya 2010




 
Ett lite smått urval av denna underbara vecka innehållande en massa leenden, mys, gomat, bad, sol å slappande!

En ren njutning å ja ha mått mycket bra.

Tusen tack för en toppenvecka :)
2010-05-13 @ 06:59:39   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Oooops.

Känns lite som fel tidpunkt på detta året å införa denna viktnedgång. 2 veckor i fjälls - 1 vecka i Alanya å nu blir det en partyvecka i Trondheim. Jupidoo..

Sen ät ja inte mycke bara de att ja knappt rör mig nå. Så resultatet är väntat. Men, ja ska kämpa på å ja ska klara det :)!



Efter motgång kommer framgåmg :)!

2010-05-13 @ 06:49:19   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Hej Turkland!




Kan inte riktigt förstå men ikväll klockan 21.00 så sätter jag mig tillsammans med Jessica på ett plan mot värmen.
Vi ska nämligen spendera den närmaste veckan vid solen. Känns dock extra trevligt att åka nu när det är sånt snöoväder här hemma!

Så imorron bitti när ja vakna så är det läga å sätta på sig bikinin å steka i en värmande sol. Såg att det var +24 grader imorron i Alanya ;)

Ha de bra härhemma. För det kommer vi absolut att ha!

2010-05-02 @ 13:55:53   |   Allmänt  |   Kommentarer [2]