Beach

Hoho.
Dagarna rullar pa ratt bra har och kommer va ratt sa utvilad nar jag kommer hem. Bra det :)!

Vi har bott pa en beach (30kr/natt) helt ok men va ratt langt fran allt. Butiker, internet, allt. Sa vi flyttade nu imorse och lyckade till det med en stuga :):)! Vilket jag kande var valbehovligt atminstonde for mig :)!

Borjar kanna mig ratt rastlos har borta. Har blivit lite val manga slappdagar for min smak. Men nu ska det bli lite bra dagar :):)!

Iallafall sa blir det forhoppningsvis dykning imorron! Ser jag grymt mycket framemot. Calle ska ta dykcert sa vi kommer bli har nagra dagar. Men det gor mig inte na! Efter det blir det Kilimanjarooooooo :):)!

Kramis fran mig!




:)

Sa manga tankar i min skalle. Var verkligen detta jag behovde. Aka ivag och tanka. Fa en distans till allt. Reda ut allt i hjarnan. Hitta mig sjalv. Vem ar jag? Vad vill jag. Ingen stress. Bara vara. Just precis. Lugn och ro. Med mig sjalv.

Ska aka till en strand i narheten och dyka och battra pa brannan. Forsoka fixa en jamn och fin en istallet for denna ojamna knasbranna jag har.

Kraaaaaam.

2010-01-29 @ 09:07:03   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Helvetesfard.

Jumbo Jumbo!

Resan fortsatter vidare. Sen sist har jag mest kurerat mig efter min forkylning vilket har varit mest vila och last. Vi har dock bott pa ett valdigt fint stalle med en massa djur overallt sa det var kul. Har aven fatt tanka en massa pa framtiden vilket kanns mer an nodvandigt for min del. Finns saker som drar i mig och jag vill ja vill mycket. Men, bestamma mig maste jag snart gora. Jag behover ett hem. Var det blir kommer snart bli ett beslut.

Sista kvallen dar i Naivasha sa kom flodhastarna upp och betade igen :):)!. Denna gangen lyckades jag faktikst fanga dem pa bild :P! Inte varldens basta bild kanske. Men det syns att det ar flodhastar iallafall. Eller?



Helt sjukt eller hur?

Jag sitter pa ett internecafe i mombasa nu. En hemsk resa hit alltsa. Spenderade i stort sett hela dagen igar livradd langst fram i en buss. Tyckte vi tog vinstlotten att fa sitta langst fram i bussen da man fick extra benutrymme och fick ha vaskorna pa sidan sa man behovde ej vara orolig att nagon skulle ta dom. Men sa fel jag hade. Men det var storsta nitlotten eftersom man ser hur tokigt de verkligen kor sen ar det vi som blir mest mosade i den aktuella krocken som kommer ske. Har sa handlar det mest inte om man ska krocka utan, en da kommer man krocka. Bara hur tur man har tills man inte gor det!

Men hejja Kenya och hejja era trafikerade vagar och trafik overhuvudtaget!! Usch. Har verkar det som att det mesta gar ut pa att kora om sa manga som mojligt pa kortast tid och har galler inte att man ska anpassa sig efter motande trafiken som kommer utan har ska man anpassa sig efter att man SKA kora om hela tiden. Kora ner i diket titt som tatt ska man gora. Bara man kor om. Pa en stracka pa kanske 30mil sa korde varan buss om sisadar 1000lastbilar. minst. Jag satt helspand hela tiden. Var som att spela tvspel. Fast med livet som insatts da.
Ja, vi overlevde. Men nasta gang sa kommer jag spendera extra pengar pa tag! Sa ar man saker pa att man overlever!! Calle berattade att det var 25ggr farligare att aka i trafiken har som in Sverige.

Sa nej till lokaltrafik i Afrikas lander!! Speciellt Kenya!
Iallafall sa sag jag 4 elefanter. Tre sprang over vagen.. helt ofattbart. Tank a krocka med en elefant? Inte som en alg direkt!

Forsoker ladda upp bilder pa facebooken, men det verkar mest haka upp sig dar tyvarr. Har sa manga fina bilder jag vill dela med mig av:):)!

2010-01-29 @ 07:54:25   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Hippon!

Har hander det saker vill jag lova. Svart med internet ibland. Ar inte alltid det lattaste att hitta.

Hur som helst. Nu har jag spenderat nagra dagar i Kenya. Fantastiskt land aven detta. Lite mer djurrikt har om man jamfor med Uganda. Pa bussen hit till Naivrosha (?) sag vi zebror, giraffer och babianer. Overkligt att dom bara star dar brevid vagen som renarna gor hemma :)!

Nar vi kommer till campingen sa ar det elstangsel vid vattnet. Be awere for the hippos!! Tydligen brukar dom komma upp och beta pa natten vid talten. Sa stangslet var for att dom inte skulle trampa pa talten.

Hur som helst. Inga Hippos komme upp den forsta natten..

Vi hyrde var sin cykel jag a Calle och cyklade till Hells gate national park. Dar vi spenderade hela gardagen cyklande brevid zebror, giraffer, gnu, antiloper, vildsvin, babianer m.m. Vi var i stort sett ensamma i hela nationalperken och sprang zebror over vagen titt som tatt. Helt helt sjukt! Bara njot hela gardagen nar vi cyklade dar :)! Tyvarr sa var det riktigt riktigt varmt sa man fick ju lite latt solsting och har brant hela ryggen idag. Men, det ar sant man far ta.

Inte nog med detta sa akte vi ivag pa en liten battur igar kvall for att kolla lite pa flodhastarna eftersom de inte hade kommit upp pa natten. Sa, det var inte bara en flodhast vi sag. 50st sakert. Som lag och bubblade i vattnet. Vilket enormt djur det ar. En av varldens farligaste och ja va lite radd att de skulle tippa baten. Vi var ratt nojda och at en god valfrotjant middag. Jag unnade mig en vinflaska eftersom dagen varit sa bra.

Hur som helst. Nar ja och Calle och en svensk kille som heter Gustav just avnjutit middagen sa kommer servitoren och borjar plocka bort fran bordet. Sa pekar han bara bakom oss och sagger HIPPO!!!

Sedar. Det star en flodhast och ater gras 20m fran oss. Springer ner till stangslet och ja dar star han. Inte en litet djur. Vilket maktigt djur. Tyvarr sa hade jag inte min kamera i beredskap for att fota. Men, Gustav fick en hel massa bra bilder som han lovat att skicka till mig :):)!

Har tagit en massa fina kort som jag ar stalt over att det ar jag som tagit. Forstar inte sjalv att jag kan lyckas sa bra ibland ;)!

Hur som helst sa gardagen var en magisk dag. Jag log mest hela dagen och kan inte forsta att jag verkligen stod dar bredvid hippon!!!

Jag ar sjukt dock. En blandning av solsting och halsont. Riktigt ont och slo ar hela kroppen.. Blir lite vilodagar nu. Innan vi beger oss vidare. Maste aterhamta lite krafter. Inte kul vara sjuk iallafall. Hoppas det gar over snart!!

Jag alskar djur. Jag har verkligen valt ratt kontinent att semestra pa :)!

(kommer bilder sa fort ja kan)


2010-01-26 @ 10:35:26   |   Allmänt  |   Kommentarer [2]



Tack for denna gang underbara Uganda.

Sedar. Da har vi varit lite mer an tva veckor i Uganda. Vilket fantastiskt land.

Manniskorna har har varit helt fantastiska. Glada, hjalpsamma men dock en lite aningen troga. Men, stress och klockan ar nagot som inte existerar i Afrika. Vilket jag tycker ar heeelt perfekt efter mitt senaste hektiska ar. Jag borjar faktiskt sa smatt fa ro. Vilket betyder allt. Underbart.

Iallafall sa blev det ingen bestigning av Mt. Elgon. Det skulle bli dubbelt sa dyrt som vi raknat med sen sa ska vi ju snart bestiga Kilimanjaro och det kommer kosta en slant. Sa vi lagger hellre pengarna pa nagot annat an att bestiga tva berg. Bra beslut av oss.

Saknar folk hemma. Det ar nar man aker ivag man inser hur mycke folks narvaro betyder.

Men, jag ar stolt. Jag har last ut tva bocker redan. Jag har inte haft ro att satta mig ner och lasa en enda bok sen jag var i Australien for fyra ar sedan. Sjukt men sant. Jag trodde inte jag gillade lasa bocker. Men, nu har jag inset att jag gor det!



Tanken ar satta sig pa en buss mot Kenya nu. Dar vi ska till nationalparken hells gate pa cykelsafari. Blir mycket bra.

Karlek till alla hemma. Glad blir jag av alla kommentarer!! Tusen takk :)!






2010-01-23 @ 08:59:19   |   Allmänt  |   Kommentarer [7]



Tjiiiit..

Ja herremin gud. Avtenyr pa aventyr har vill ja lova. Mer konstigare an det andra.

Calle ar duktig. Han pallade med och hoppade bungy. Inte jag. Inte denna gangen. Far vara nog med aventyr sa man har tid suga in allting.

Igar akte jag raftingen pa Nilen. Det var grymt. Calle akte det dagen da jag var dalig men han tyckte inte det var sa hemskt. Sa det trodde ju inte jag heller att det skulle vara. Men oj sa fel ja hade. Jag akte i en bat med sex amerikanare plus varan guide da. Men, Calles bat valte aldrig. Det gjorde varan tva ganger. Mitt i fallet lixom. Forsta gangen hade ja turen och hamnade under baten. Fick panik nagra ganger da ja bonka upp i den innan ja hitta ett hal under baten. 

Andra gangen som vi valte var ja helt oforberedd for varan guide sa att vi inte skulle valta sa ja trodde ju pa det. Oturen sa valte vi ju just dar vi inte fick valta.. Och jag sogs ner i strommen och akte upp och ner som en liten jojjo. Fick panik. Eftersom man tjippar efter andan och just nar man far lite luft sugs man ner igen.. Som tur var satt jag bredvid guiden dar bak sa han drog upp mig varje gang ja sogs ner. Ja trodde jag skulle do. Men sahar efterhand sa var det kul. Tror inte det var nagon fara mer an att man far panik nar man inte vet nar man kommer upp till ytan igen!



Val vart sina pengar och ett riktigt aventyr efter Nilen :):)!

Nu ar jag ratt sa sliten. Hade en hard natt. Men, man mar som man fortjanar kanske.

Vi ska aka vidare nu och planen ar att bestiga Mt Elgon. Ska vara en fin tur. Tar ca 4 dagar runt 4300m hogt om jag inte minns helt fel. Efter det ar planen aka till Kenya och nagon safaritur. Ska bli skont fa komma up pa fjallet ett tag oxa.

Manniskorna har ar sa glada man kan inte forsta. Nojda med livet. Inte stora krav alls. Kanske tar med mig en liten sot Afrikank unge nar jag kommer hem. Dom ar ju saaa sota :)!

Va glad nu allihopa sa skriver jag snart igen :):)!

2010-01-20 @ 11:49:08   |   Allmänt  |   Kommentarer [2]



Nyfiken liten gorilla :)

Maste bara dela med mig :):)!


Dom sager man ska halla 7m avstand. Men vad gor man nar gorillan kommer fram och forsoker ta mitt objektiv? :)
2010-01-18 @ 11:29:53   |   Allmänt  |   Kommentarer [4]



Magont.

Lordag natten blev inte allt som jag hade tankt mig. Lyckades spy ner hela taltet plus dagen efter da vi skulle pa rafting var jag inte riktigt i form. Kande mig latt doende a gamforde det mest med min magforgiftning i Thailand. Men det gick bra :)! Bra satt att komma in i mina billabong shorts pa! Men inte det lindrigaste kanske. Usch. Spya ar det varsta ja vet a klarar mig helst utan det.

Det borjar ta sig nu. Men ar inte helt aterstalld.

Skulle ju aka white water rafting pa nilen igar var planen. Men, eftersom inte min kropp ville vara med mig sa fick Calle aka ivag sjalv.

Tyckte grymt synd om mig sjalv igar a ville helst do. Magont a varme ar inte direkt den basta kombinationen. Men fick i mig lite ris innan ja somna a imorse va det beydligt battre :)! Fa se om ja pallar med white water raftingen imorron nu. Skulle ju vara kul. Speciellt nar jag betalat sisadar 1000kr for det redan! Men men.. man kan inte alltid ligga pa topp inte.

Nya dagar a nya tag. Vi siktar in oss pa Mt Elgon har i Uganda och ska se om vi kan fa bestiga det innan vi beger oss vidare mot Kenya! Gillar verkligen Uganda sa egentligen vill man vara kvar har salange som mojligt. Men, mot nya aventyr :)! Kenya lar ju inte vara sa tokigt det heller ;)

Stinisen. Va kul :):)!



2010-01-18 @ 11:07:12   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Jinja, Uganda.

Imorse tog vi bussen fran Kampala och befinner oss nu i Jinja.
Har ska vi aka White Water rafting har vi tankt. Calle ska hoppa Bungy Jump. Men det ska nog inte jag!

Ikvall blir det lite Capten Morgan for mig. Kanner jag ar vard det :)!
Ska ut a soka lite passionsfrukt. Min alsklingsfrukt. Sen saaa blir det party ikvall :):)! White water rafting imorron!
Spannande :)!

2010-01-16 @ 14:20:35   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Gorillor och annu mer djungelaventyr.

Det sporegnade hela natten men pa morronkvisten nar vi skulle bege oss mot gorillorna slutade det :)

Pratade med ett franskt par dagen innan som hade varit och kollat pa gorillorna och de hade bara behovt vandra 30min innan de hade hittat dom. Eftersom jag alskar att vistas i djungeln och njuter bara av det sa hoppades vi ju innerligt att det skulle ta lite langre tid for oss att hitta dom.

I Bwindi finns det tre olika gorilla grupper. Vi hade tur. I varan grupp var vi bara 3st plus guide och livvakter da. Jag och Calle och en man fran Irland (65ar). Hur som helst sa fick vi ga i over 3h innan vi hittade vara gorillor. Vi slingrade oss under grenar in bland snar och tillslut sa satt dom dar!!!!!

Jag tror an idag inte att det ar sant att jag har sett dom. Vilka markliga varelser. Ser verkligen inte verkliga ut! Fantastiskt djur och helt helt uppe i det bla var jag nar jag stod dar i skogen mitt bland dem. Man ska halla ett avstand pa ca 7m. Me vi var ratt mycke narmre. En gorilla kom fram till mig och ryckte i min vaska dar jag hade objektivet. Stel som en pinne stod ja dar. Men dom ar mest nyfikna sa det gick bra. Det en gorillas liv verkar ga ut pa ar mest sova, prutta och ata :)!




Ja, det ar jag som har tagit dessa fantastiska bilder pa gorillorna :):)!

2010-01-16 @ 11:21:22   |   Allmänt  |   Kommentarer [3]



Djungelaventyr nara Kongo.

Herreguuud sa fint det var i Bwindi National Park. Har ni mojlighet sa ak dit.
Jag ar rastlos av mig. Sa forsta dagen i Bwindi sa borjade mitt aventyr.

Calle madde lite illa a ville inte bli samre innan Gorillorna som vantade senare pa veckan..
Men jag hyrde en guide och gick ut i djungeln pa egen hand. Man far inte ga i djungeln sjalv i Bwindi. Sa man inte irrar bort sig sa det ar ju forstarligt. Hur som sa gick vi till ett vattenfall tog val ca 3h. Sag var Begsgorillorna holl till ibland och lite kryp och en Daika? (sag ut som en blandning av en gris/get). Jag njot i fulla drag over att bara fa vistas ute jag :):)!

Dagen efter foljde Calle med och vi tog en till djungeltur. Denna gangen skulle vi bestiga Bwindis hogsta berg ca 2000m. Va en ratt tung fard men stark som man ar sa klarade ja det :)! Horde en massa chimpanser pa vagen till toppen och orangutang. Men sag tyvarr ingen. Fran toppen sen sag vi Kongo som var riktigt nara.

Det som var ar att nar man gar dessa turer i djungeln sa har man alltid med en guide. Sen en som foljer med som ar som en livvakt som har vapen. Varfor han ska folja med vet jag inte exakt. Men anar att det ar for att vi ar sa nara Kongo och det ar ratt oroligt dar :O!

Kvallen avslutades i taltet av en livradd Marielle. Det blixtade och dundrade. Men varat supertalt verkar klara det mesta. Saknar dock Trulle som hade varit en bra hoger hand under denna resa :)!

2010-01-16 @ 11:21:10   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Djupt inne i djungeln..

Igar var ett riktigt aventyr. Lite omedvetet avntyr.
Vi akte med lokalbussen hit till Bwindi National Park dar vi ska vandra till gorillorna pa torsdag.

Tyckte det va lite markligt att det skulle ta ca 12h transportera sig de 30mil som det ar fran Kampala till Bwindi. Men nu forstar jag varfor.

Borjade resan ratt bra och nastan alltfor bra. Jag och Calle fick dela pa en tre saters plats och hade gott om utrymme.. men, efter nagon timme borjade det regna. Det ragnade in i bussen en hel massa. Calle blev dyngsur da han drog nitlotten och satt vid fonstret. Regnade aven in fran taket och doppade har och var. Golvet var dygnsurt sa fick sitta med vasken i knat hela resan. Bussen fylls pa med mer folk eftersom resan gar. Slutade med att det blev proppfullt. Manniskor sitter i knana pa varandra. Pa mittgolvet sitter det fullt med manniskor..

Babisar som skriker. Som kissar pa sig. Som bajsar ner sig. Svettlukt. Ja alla de lukter som man kan komma tanka sig luktar det.

Vi satt ganska langt bak i bussen och att komma och tanka pa att ga ut och kissa var inte att tanka pa. Sa at bara en energibar och kissade inte pa hela resan. Men det va ju ett aventyr i sig det :)!

Satt en liten unge och petade i mitt har lite da och da. Inte varje dag de ser eller kanner pa vita manniskor.
Bussen slingrade sig fram efter smala och branta bergsvagar. Va ratt radd ibland att den skulle tippa utfor ett stup eller natt. Men, de verkar ha ratt bra koll pa vad det gor. Det har kort dar ett antal ganger forr.

Magiskt landskap fardades vi i. Djupa regnskogar och vi korde forbi ett 20 tal byar pa vagen hit. Barn som springer omkring och blir lika glada varje gang man vinkar tillbaka till dem. De verkar ha ett sant harligt liv aven om de lever under sanna enkla forhallanden.

De verkar anda ha det ratt bra har i Uganda. Eftersom de har bra odlingsmarker sa gar det bra. De svalter inte :)!
Det ar inte mycket turister har. Jag och Calle ar de yngsta jag stott pa och eftersom de ar sa fa personer som far se gorillorna pa en dag sa blir de inte sa mycket heller. Det ar bra :)!

Traffade pa en mycket trevlig fotograf som jobbat i Borneo med Chimpanserna dar. Han var har och jobbade med Gorillorna nu. Hade skrivit en massa bocker oxa som ja ska se till och kopa nar jag kommer hem. Han va snall och visade mig hur jag ska lyckas fanga de basta bilderna pa aporna med min kamera nu. Sa, fa se om jag lyckas pa torsdag nu.

Kanns ofattbart att jag ar har och det ar huuuur fint som helst. De sager att vissa lyckas se Cobra har oxa. Sa har vi tur sa storter vi pa en san oxa som ja kan lyckas fa pa kort.

Ta hand om er dar hemma oxa. Jag har det for bra jag. Kan inte tro det ar sant.

Men saknar en del folk hemma vill ja lova <3

Le och va glad sa ses vi snart :)!













2010-01-12 @ 09:46:19   |   Allmänt  |   Kommentarer [3]



Bara borjan..

Vi anlande ratt slitna men anda glada till Kampala, Uganda. Varat bagage hann dock inte med varat sista flyg fran Kenya sa vi var tvungna sitta 4h pa flygplatsen och vanta pa det, men det kom iallafall. Det va huvudsaken :)!

Nu har vi spenderat nagra natter i varat fina talt. Superstort och superbra. Vi bor pa ett stalle som heter Red Chilli Hideaway. Riktigt bra stalle. De har vakter och stangsel runt hela overnattningsomradet sa det kanns sakert att lamna sakerna och kan sova mycket gott. Sen ar det massa djur har oxa. Apor, gris, getter, hundar a katter. Sa da ar ja ju nojd.

Har mest de senaste dagarna gatt runt och bara njutit och tagit in massa nya intryck av alla Afrikaner. Det jag kan saga ar att de verkar mycket hjalpsamma och Uganda verkar som ett sakert land att vistas i. Alla Afrikaner ar sa glada hela tiden och ar inte alls jobbiga pa samma satt som araberna i Egypten var. Det ar bra.

Verkar inte heller sa fattigt har. Men vi ar ju i huvudstaden sa man maste val ut till landsbygden for att se de fattigaste. Det kommer det oxa.

Maten ar god och jag har mest atit massa kyckling med olika tillbehor. Mumms. Sen igar drack vi lite och skulle kolla in utelivet har i Kampala. Men, slutade med att vi hamnade pa nagon privat Afrikansk brollopsfest. Dom va jattetrevliga och vi drack lite Nile Special (Ugansk ol som ar ratt god). Men vi pallade inte hela kvallen utan gick hem och deckade ratt tidigt. Va trevligt anda. Jag sover ju sa grymt gott i talt och ser framemot att fa spendera hela resan i det :)!

Har dock lyckats bli biten av en del mygg. Calle har inte fatt ett enda bett. Jag har typ fatt 50. Kliar en del men bara det inte ar malariamygg sa. Blir anvanda myggmedel mer nu sa jag inte trillar dit. Men myggen har ju en tendens dra sig till mig. Det vet ja ju sen planteringen. Men men.. har val bra blod da antar jag.



Bade jag och Calle ser val bada mest framemot imorron nar vi har en 12h lang bussfard mot Bwindi National Park. Dar vi pa Torsdag ska kolla pa Bergsgorillorna. Kan inte riktigt fatta att vi ska gora det! Manga sager att det ar en av de basta natur/djur upplevelserna man kan uppleva nagonsin. Tror jag oxa. Otroligt fantastiskt. Om nagra dagar sa ar ja i djungeln tillsammans med dessa unika och maktiga djur.

Pa aterseende.



2010-01-10 @ 07:59:05   |   Allmänt  |   Kommentarer [3]



Stormen före lugnet.

Då sitter jag här. Mitt i kaoset. Eller kaos. Nej. är väl att överdriva.
Men som jag vet så går det ju aldrig lätt för mig.
Stressa som en tok imorse å checka ut 04.00 från hotellet för att hinna med vårat flyg som skulle gå 07.15 från Arlanda. Kommer hit å det visar sig att planet är inställt pga oväder i London.

Paniiiken. Får höra av andra i kön att vi kanske måste vänta här i flera dagar innan vi får komma iväg å kändes bara så jobbigt när man var inställd på åka ida då.
Meeen efter vi stått i kö i ca 4h så får vi iallafall veta att vi får åka idag :)! Blir dock lite annan flygordning då det blir Amsterdam först å sen Nairobi å sist Kampala.

Men vi tar oss iallafall iväg.
Både ja å Calle är väl inte alltför pigga å ser verkligen framemot få sätta oss på planet om någon timme nu. Lär somna direkt.

Har annars haft världens trevligaste dagar i Stockholm nu <3. Man har lite tur i oturen ändå måste ja säga :).

Hur som så ska det bli skönt å få landa i Afrika imorron bitti nu. Om vi nu gör det. Många flighter som ska klaffa rätt :)

På återseende å då blir det nog uppdatering från lite varmare klimat :)

Smiiil :)!

2010-01-07 @ 11:30:42   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Sedär, då var de 2010.

2010 har jag bestämt mig för att det ska bli det bästa året i mitt liv. Eller det ska bli mitt alldeles egna år. Året då jag tar hand om mig själv. Bara leende på läpparna. Vad som än händer. Inga sura miner.

Kommer garanterat bli svårt. Men jag är en posetiv person och sur ska jag inte vara. Det gör mig bara deprimerad.

Jag kan väl inte säga annat än att jag fick det bästa slutet på 2009 som man kunde fått. De spenderades tillsmmans med Ulle, Sara och Stinisen i Funäsdalen. Grymt slut på 2009 och grym start på 2010. Tusen takk för den tjejer.

Har lite nyårslöfte. Vilket är att jag ska MÅ BRA hela året.
Detta innebär då att jag ska jobba med mig själv. Jag ska inte vara så känslig. Jag ska säga mer nej. Jag ska inte vara kompis med hela världen. Jag ska äta den bästa biten av kakan. Ska helt enkelt bara ta hand om mig själv och vara posetiv och glad i alla situationer jämt. 

Så, det ni får vänta er de närmaste året är en ännu gladare Marielle. Bra va?!

Å som sagt. Man ska inte ta någonting för givet. Lev i nuet. Ta vara på det du har. Du har det så bra. Uppskatta det! Finns dom som har det mycke värre de lovar jag :)

 

2010-01-04 @ 03:04:16   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]