Gott nytt år alla vänner.

2008.
Det här året började rätt så kast. Tråkigheter på killfronten vilket nästan tog död på mig däretag. Samtidigt som jag inte riktigt kände mig bekväm i att vara bosatt i Skellefte. Långt från dom jag spenderat mitt liv tillsammans med. Dom som alltid varit nära och alltid funnits där för mig. Inget eget ställe att bo på. Allt var som splittrat å jag var splittrad. Å jag som tagit hand om mig själv å i stort sett klarat mig själv sen jag var 16år.. skulle helt plötsligt flytta hem till mamma å pappa igen. Ta hänsyn. Allt blev för mycket på samma gång..
 
Sen bestämde jag mig i mitten av sommaren att jag var tvungen komma bort från Sverige ett tag. Ta en paus lixon från allting. Kändes som allt hände. Ingen posetiv energi alls hade jag runtomkring mig. Som tur så fick jag då jobb på chokladfabriken i Trondheim tillsammans med min nu bästaste vän Stina. Har bara levt livet. Festat varje helg.. ibland lite till oxå. Sen är väl shopping bland det bästa jag vet, å det har jag gjort så det räcker och blir över. Träffat människor som jag gått ihop med riktigt bra och trivts har jag gjort. Mått bra helt enkelt. Fick en rejäl omställning från livet jag levde i Skellefte. Allting gick bra å har mått så bra :)!

En månad har jag nu spenderat i Sverige å det har varit välbehövligt. Har umgåtts med mina fantastiska vänner som bor lite här å där, fått tid med familjen å bara tagit det lugnt..

Så, mitt 2008 har varit mycket lärorikt på många sätt. Och det kunde inte få ett bättre slut.
Idag ska jag förmodligen bara suga in vad det sista året har att ge och ser glatt framemot år 2009. Med mycket glädje. Men huvudsaken är att jag ska må bra och ta hand om mig själv nu. Ingen press.

Bara ta hand om mig själv och göra allt som jag känner för att göra. Umgås med bra människor och se till att göra 2009 till det bästa året i mitt liv :D!

Men med lite tårar i ögonen så vill jag verkligen tacka alla fina vänner jag verkligen har. Alla som bryr sig om mig å som jag verkligen vet alltid finns. Även om vi inte träffas ofta så kommer vi alltid vara lika bra vänner. Alltid.

GOTT NYTT ÅR på er!




Det nya året börjar närma sig..

Nyårsafton kommer att tillbringas tillsammans med Hanna och Malin med respektive.
Vi ska äta gott, spela spel å mysa in det nya året. Tror detta kommer att bli kalasbra :)!

Klev sakta men säkert just upp ur sängen. Tre missade samtal från Ica? Kan tänka mig dom vill att jag ska jobba idag. Är rätt trött så får ta å ringa dom senare idag.

Spenderade natten ute på luffen på stan med Sebbe å Erik.. rätt så trevligt! Kan hända det kommer en bild från det i norran imorron :P!

Har börjat fundera ut mina nyårslöften. Men är inte alltför säker än.
Men två stycken bra har jag som jag ska hålla oxå.

1. Säg nej å sluta va så snäll. (vilket är ett rätt så stort problem jag har).
2. Gå ner till 53kg. Mycke julmat nu, å ja känn att det är dags bli slank igen :)

Sen, funderar jag på att gå på stan å köpa mig en ny nyårsklänning! Dum som ja är så använde jag ju min i lördas. Tänkte lixom att det inte skulle bli nå nyårsfirande för mig. Men, ack så fel ja hade. Å känns som dumt ha den två helger irad. Skulle behöva den där promenaden till stan oxå känner jag!

På återseende. Hejs

2008-12-30 @ 11:39:52   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Tiden har gått fort.

Åkte tillbaka till Sverige i början av december å nu har jag snart varit här i en hel månad.
Tiden har bara runnit iväg å känns verkligen inte som om att jag har varit här så länge. Vilket är riktigt bra.

Har verkligen börjat se framemot få åka tillbaka till Trondheim och Stina och våran nya lägenhet mitt i stan :)!
Den här gången ska jag försöka å spara lite mer pengar.. eller, va lite mer ekonomisk. Tänkta lite före jag spenderar.
 
I lördas va he fest som vanligt å gårdagen va rätt tung. Men min kära vän Adam bjöd mig först på midda å sen på bio. Hur shyrre är inte det. Vi såg Australia och den kan jag varmt rekomendera.

Idag kommer mina småkusiner hit som jag inte har träffat på typ 2år.. ska bli riktigt kul träffa dom!

Planen för dagen är att bestämma vad jag ska hitta på på nyår!


Tjing.
2008-12-29 @ 11:49:37   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Juldan å rea.

Juldagen spenderade jag i Arvidsjaur med partaj. Är de en da om åre man måste ut i Arvidsjaur så är he då. Ååå.. det var hur kul som helst. Tråkigt bara att tiden går så fort när man har så kul :)! Även om kvälln avslutades lite småtråkigt så va de en riktigt bra utgång! Roligaste är nog att man träffar folk som man inte träffat på gooode tage så de är alltid trevligt!

Sen så är min kamera inne på sista racet nu. Spillde cider över hela lincen.. så den är som förstörd. Tråkigt läge.


Fina tjejor de hära. Å såklart så va ja tvungen ha min zebraklänning. För jag Älskar den.
Sen har jag lovat fest ikväll oxå. Men, är inte sugen. Men ja vet ju hur man taggar till. Så, få se till å gö de nu!

Ja känn mig som stressad som tusan alltså. Vet inte varför. Hur som så har jag å Stina fått in 3 personer som ska flytta in hos oss nu i januari. En norsk kille å ett svenskt par från Lule. Å de känns så skönt å bra å alla dom verkar supernice.
Så ska bli kul få några nya att bekanta sig med när man kommer tillbaka dit.

Nej, nu ska ja hoppa in i duschen å sen börja göra mig redo för partajet ikväll.

2008-12-27 @ 15:29:31   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



en pingvin

Har alltid haft en dröm om att åka Antarktis... och efter jag beslutat mig för att göra det en dag har jag läst en hel del om djuren som finns där..
Pingvinen är ett väldigt fascinerande djur på många de sätt..
Skulle lätt vilja vara en pingvin i mitt nästa liv :)!

Pingvinen är riktiga specialister på att simma och dyka - hur bra skulle inte det vara att få vara i vatten och dyka å simma hela dagarna? en kul sak är att dom använder bakfötterna och svansen som rodder.

Dom har väldigt korta vingar så dom kan inte flyga- vilket heller inte är nödvändigt.

Deras hud är täckt med tre lager korta och tjocka fjädrar och under fjädrarna har de ett ca 3cm tjockt fettlager- detta för att dom ska klara sig från att frysa i det iskalla vattnet. Å hur bra är inte det. Dom behöver aldrig frysa.

Färgen på pingvinen är alltid svart och det är kamouflage under vattnet.



Pingvinen binder sig bara till en partner under hela sitt liv-

hur romantiskt är inte det? Tänk om vi människor kunde vara lite mer så. Vissa okej. Men de flesta klarar inte av hålla fast vid en partner hela livet. Eller dom flesta. Ifall det vore så så skulle jag leva mitt liv med min första kärlek, som va på dagis redan. Hur skulle det blivit om vi hade blivit ett par redan då och sen byggt ett liv ihop? Ja, vem vet vi kanske had levt lyckliga i resten av våra liv.. 
 
Går väl då att lägga till att Pingvinen bara lever i 15-20år.

i oouw..
igår va he julafton å ja fick faktikst ett antal paket. Fick de ja önskade mig så ja är som goode nöjd om vi säg så. Å tryckte i mig lite för mycke mat oxå.. men d är ju bara jul en gång om åre. Så man måst ju pass på å äta :)!
Kvällen avslutades me glöggdrickning å film hos Sebbe! Treeevlit.

Nu väntar att jag ska ta å hoppa in i bilen å kööra ner till Arvidsjaur där glada vänner väntar å en trevlig kväll med folk som känner mig allra bäst! Kan he bli mycke bättre? Ja tro int d!
2008-12-25 @ 12:08:18   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Strålande jul.

Imorron är det julafton. För mig väntas en kortare arbetsdag på ica, sen baara massa mys å gott hela dagen!

Men nu väntas en härlig natt med massa sömn.

Å önskar er alla en riktigt bra julafton! GOD JUL allihopa!

2008-12-23 @ 23:24:16   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



siggepuss


hur fräsch tror du man blir efter en dag med sigge? ja blir en slemboll hela ja. Men kan förde inte låta bli å tycka om dig lurvtussen min. Sen har ja gjort älsklingsmyran fin i lila oxå :P



Nu är det bara en dag kvar till julafton. Å ja har två jobbardagar. Blir skära skinka hela dan imorron me! Alltid kul de.
2008-12-22 @ 23:29:52   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



om tre dar är det julafton :S

tiden bara rinner iväg å nu är det faktikst julafton på onsdag! 
blir jobb i chark på ica imorron. känns faktikst liiiite småjobbit!

Riktiga snyggon vi är. Tack för en raolig lördakväll me gomaten å trevlit sällskap!

2008-12-21 @ 19:07:00   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



igår trodde ja jag andades för sista gången..

Kände mig lite extra fin igår när jag började min promenad till stan. MIna nya leggins å dom nya adidas pjuckorna var på. Halt som tusan är he här nu.. så när ja gick, gled, smög efter vägarna här.. Så ringde mobilen.. Ja, de va Ica som funderade om ja kunde jobba i charken. Folk va sjuk å varför inte lixom? Skulle ju bara handla klart mina sista julklappar..
Så, jag jobbade i mina leggings å hade en väldigt trevlig jobbdag igår.. kul träffa folken där å vara besök i några dagar.
Blev redan inbokad för jobb på månda å sen julafton! Jobba ju förra julafton oxå så ska faktikst bli kul sitta i kassan då :)!

okej, alla som inte vet så är ja ju mest mörkrädd i heeela skellefte.. å så om sagt så bor ju mor å far väldigt långt från stan å måååånga mörka stigar för att ta sig hem på kvällar/nätter.
Så därför ser ja till å aldrig utsätta mig för det. Men, igår var ja för snål å tänkte vad kan hända egentligen?
 Ja å Adam va på bio å såg Twilight once again igår. I LOVE IT! Den slutade väl sådär 23.30..
Sen skulle ja ta mig heeela vägen hem då. Snäll som Adam är så fick ju låna hans cykel å då skulle det ju iallafall gå lite snabbare å om något monster skulle dyka upp så är det ju bara trampa tänkte ja.
Börja ju bra, tills ja kom till skogen å alla gångstigar så märker jag att typ var 5e!!!!!!!!!!!! lyckstolpe lyser. Tänkte det här är inte sant. Men, hård som ja är så cykla ja ändå på ändå utan å se någontind.. Men tro mig. Det gick först och främst inte cykla. Ja bara spann..
Kom hem med blodsmak i munnen å storgrät. Ja va helt livrädd ärligt!!!! Jag trodde jag skulle dö! Nu överlevde jag å jag lovar iallafall att jag kommer ta taxi hem hädanefter. Lätt värt dom 150kr det kostar. Hemskt bygga upp sin egen skräckfilm sådär. Usch.

Här kommer lite bilder från förra helgen :) 






Ikväll ska ja va me älskade Hanna å vi ska till hennes kompis Jessica så de ska bli kul!
Sen blir det Pite imorron till Anna å där är även Jessica. Ska bli sykt kul iallafall.

Ses. Kram
 

2008-12-19 @ 16:23:48   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



host host..

Va snorig hela förra veckan men bara såhär smått som man kan vara utan att he gö så mycke.
Sa till pappa i måndas att jag nog klarade mig eftersom ja va helt snorfri i måndas. Å ida bara forsar det å host host.. blää!
Om ja bara fick ha en normal röst å det inte skulle rinna snor heeela tiden. jaja. Hoppas ja kryar på mig snart!

Igår va ja å Emilia på bio. Såg Twilight!
Grät i bilen hela vägen hem å kom några skvättar i salongen oxå. 


När ska jag hitta min vampyr? True love.
 

2008-12-17 @ 15:28:20   |   Allmänt  |   Kommentarer [2]



Måste bara..

1 Skellefteå AIK33+1754
2 Luleå HF33+1154
3 Linköpings HC33+754
4 Färjestad BK33+1053
5 Frölunda HC33+952
6 HV7133+450
7 Brynäs IF33-849
8 Rögle BK33-944
9 MODO Hockey32-1243
10 Timrå IK32-742
11 Södertälje SK33-1039
12 Djurgårdens IF33-1239


 

Känns så jäkla bra måste ja säga :)! Om ni bara kunde hålla i de här nu!
Känns ändå skönt att vi iallafall får ligga här till 26 december!
Så i några dar får vi suga i oss förstaplatsen :P!

2008-12-15 @ 22:44:15   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Igår va he kul men imorse va ja lite bitter

Vill bara dela med mig av mitt samtal med halebops kundtjänst denna morron. 
Fick nämligen slut pengar på mobilen.. 

2008-12-14 10:36:50 0046703078510

hej. försöker hitta ett nummer att ringa till er men går tyvärr inte. Iallafall så fyllde jag på mitt kontantkort för en vecka sedan med 200kr. Nu märkte jag igår att jag ändå inte skickar gratis sms? För nu är pengarna slut? Vad är fel?
MVH/Marielle Lidström

 

2008-12-14 10:42:03 Sandra S Svar

Hej 

Den 1/9 -08 lanserade Halebop ett nytt kontantkortserbjudande. För att fortsätta sms:a fritt när du laddar med 200kr måste du själv byta till det nya erbjudandet.

För dig med Halebops gamla kontantkortserbjudande får Du fria SMS i 30 dagar när du laddar 300 kr vid ett och samma tillfälle. 

Om du fortsättningsvis vill få fria SMS i 30 dagar då du laddar 200kr ska du byta till Halebops nya kontantkortserbjudande, det kan du enkelt göra genom att följa instruktionerna nedan:

Steg 1 - Ring 148 och byt! 
Ladda 200kr (Vid ett och samma tillfälle) - få 30 dagar fria SMS!

OBS! Glöm inte att byta till nya erbjudandet FÖRE du laddar, om du tex laddar 200 kr kommer du inte att få dina fria SMS om du laddar efter du bytt till det nya erbjudandet.

 Hälsningar
Sandra
Halebop kundtjänst

 

2008-12-14 10:50:15 0046703078510 Marielle

Hej igen! 
Om det är så tycker jag att ni kan gå ut och meddela det. För hade jag vetat om det när jag laddade telefonen förra helgen så hade jag givetvis laddat med 300kr. 
För nu har ju mina 200kr gått förlorade. Känns inte alls nå kul!
Speciellt när jag inte har så mycket pengar.

 

2008-12-14 10:50:54 Sandra S Svar

Hej 

Denna information finns på vår hemsida som det är upp till var och en att gå in och läsa. 

Hälsningar
Sandra
Halebop kundtjänst

 

 

2008-12-14 10:58:59 0046703078510 Marielle

inte så man kollar denna sida varje dag. ni skulle ju kunnat skicka ett sms där det står att man ska kolla sidan för att ni har ändrat? Varför har ni inte gjort det? Känns verkligen inte kul här. Kallt å jävligt ute å långt till å gå å fylla på kortet. När man tar förgivet att man ska ha gratis sms.

 

2008-12-14 11:05:43 Sandra S Svar

Hej 

Innan det nya kontantkortet släpptes skickades det ut brev till alla registrerade kunder. 
Det har alltid tidigare varit laddning via 300 kr för att få fria sms, men under sommaren var det en kampanj att det räckte att ladda med 200 kr.

Hälsningar
Sandra
Halebop kundtjänst
----------------
Missa inte alla våra jul aktiviteter! Du kan surfa fritt, MMSa gratis och få chansen att vinna din drömjulklapp! Gå in på http://www.halebop.se/jul och läs mer!

 

2008-12-14 11:08:38 0046703078510 Marielle

ja det är ju förjävligt!

 

2008-12-14 11:10:31 Sandra S Svar

Hej 

Återkom om du får andra frågor eller funderingar.

Hälsningar
Sandra
Halebop kundtjänst

 

Vet ärligt inte vad om flög i mig imorse. Men sådär bitter som man kan vara en söndagmorron.

Förlåt Sandra S. 

 

2008-12-14 @ 15:35:24   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Umeå för helgen..

Hade ställt väckarn på 8.00 imorse. Steg upp där vid 10.00. Jag som hade tänkte ut en sväng på schtaaaan!

Imorse kom mamma in å ville jag skulle laga en jacka åt henne..
Så jag lagade den.. jag förstår verkligen inte varför jag slutat sy? Var verkligen evigheter sedan. Jag som verkligen älskar å sy? Så, Symaskinen SKA med till Trondheim efter jul. Måste ta upp det här igen. Älskar ju verkligen å sy! Så, kanske designer nästa? Skulle vara grymt kul iallafall.. få nått annat å pyssla med än datorn iallafall :P!

Iallafall så blir det Ume ihelgen för mig.. ska bli kul som attan. Åker till Jessica ikväll å då blir det såklart å se idol å hejja fram Kevin :)! Såklart!

Sen imorron ska jag få träffa Ulle. Min älskade Ulle.. såååå länge sen vi sågs. Sen hoppas jag oxå på att Stina kommer till Umeå!!!!   

Ja å Emsan var på Hockey igår. Alltid lika grymt se en match där. Men de va rätt lite folk men dom vann å det va väldigt välbehövligt!

Go Kevin ikväll nu!

Nej nu ska ja snygga till mig å sen ta å åka iväg till Ume!
Ka Tjing..


2008-12-12 @ 13:04:23   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



23år

23 ÅR är man då. Hade en kanondag igår med fina paket (JA, jag fick skorna där å dom var assnygga), en fräsch parfym (dkny grönt äpple typ :P). Sen blev det mys å fika hela dagen.. Hann även med en liten shoppingtur. Men hittade bara en julklapp åt mamsen. Dagen avslutades med middag på tatung med Ica tjejerna! Fick ett superfint halsband :)! Som jag kommer använda väl. Tack tjejer.

Å jag måste verkligen TACKA för ALLA gratulationer.. alla sms, alla samtal, allt :)! Det värmer en kall själ oerhört bra :D. Det uppskattas!

TACK!
2008-12-11 @ 12:38:41   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Ville bara dela med mig..

Många har antatt att jag är samisk eller att det finns en del samisk blod i mig för att mitt utseende till vis del kanske är en gnutta likt det samiska släktet..
Å för endel väääldigt lik,.. vissa pratade om att satsa pengar på att jag hade samiskt blod i mig..
Så, ihelgen då jag var i Arvidsjaur så tog jag tag i saken och hörde runt lite.
Ringde först min mor som sa stensäkert att vad hon visste av så fanns det inget samiskt blod i vårat släkt.. därimot så kommer tydligen mormor från nått tyskt släkte långt tillbaka.

Sen pratade jag med mormor och morfar å tydligen så var morfars morfars far.. halvsame. Så om man räknar ut det här. Om man orkar så blir ja väl kanske ca 1/50del av samiskt släkte..





Fast en viss likhet ser man väl :)!

2008-12-10 @ 00:06:45   |   Allmänt  |   Kommentarer [2]



Arvidsjaur..

Har just kommit tillbaka efter en myshelg i Arvidsjaur hos Jessica å Emil i deras hus.
Förargligt att jag inte varit å hälsat på de tidigare. Men bättre sent än aldrig.
Planen var ju en nykter helg.. men den slutade inte så.
Hur som helst så var det riktigt trevligt å Välbehövlig. Jessica är bra å vi är rätt lika i mycket så hon har alltid bra med råd å tips :)! Me like.

Annars är Arvidsjaur sig likt på alla sätt. Å det har ju sin charm de oxå :)!

Back in Skellefte då. Imorron ska jag träffa min bästa Hanna å blir väl kanske stan? Eller nått annat myspys. 
Ska även lyckas ta mig upp på Ica å skaffa arbetsgivarintyg å fixa andra papper? Kanske även skriva ett bra personligt brev å kanske börja söka nå jobb till nästa år?

Å förlåt alla att jag inte svarar när ni ringer. Har haft telefonen på off ett tag. Ska skärpa mig. Lovar det!

Sötaste Bobbo..


Australiens snyggingar 2006 :)


Å mitt Arvidsjaur besök avslutades med tårta å paket hos mormor å morfar :)!

Snart Anländer Stina till Sverige å då har vi en massa mycket å prata om! Call me :)


2008-12-08 @ 22:21:05   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Go Arvidsjaur..

Har just varit ute med Siggen å Myran.. Sigge är sjukt tokig! Ska lägga upp bilder sen. Blev en del men fick slut ström i kameran när dom just börjat lugna ner sig..

Igår kväll blev det beslutat att jag ska spendera denna helg i Arvidsjaur tillsammans med Jessica B :)! Känns så himla himla kul alltså. Förr var med varandra i stort sett varje dag/helg förr men nu så ses vi alldeles för sällan. Så ska bli kul få en hel helg tillsammans med henne så får vi ta igen lite. Ska även förbi mormor å morfar en sväng å hoppas hinna träffa massa mer oxå.

Så, lämnar älsklingen (laptopen) här i Skellefte. Å ser framemot en trevlig helg i kära Arvidsjaur!

2008-12-05 @ 15:40:47   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Skellefteå!

Här kommer några saker som gör att jag skulle kunna tänka mig bo i Skellefte i framtiden..

1. Skellefte AIK. En kick gå på en av deras matcher. Köpa säsongskort här är en självklarhet. Eller bli tjenis med någon i laget så du får gå in gratis.

2. ICA MAXI måste nog vara världens bästa stormarknad. Iallafall den här i Skellefteå. Blir lika imponerad av utbudet var gång jag kommer in i byggnaden. Skulle lätt kunna gå där i timmar. De har det mesta å speciellt har de det man aboslut inte tror ska finnas. Sen bjuder de alltid på en massa godsaker där inne vilket är ett plus.

3.Stora Laxar i älven. I sommar så fick vi uppleva storslagna laxar uppdragna från älven. En riktig upplevelse.

4. Shoppingen. Även om det är rätt litet så lovar jag att man nästan alltid hittar det man behöver å söker efter. Å Skelleftes shoppingutbud bara växer. Nu ska vi få två till skobutiker inom en snar framtid. Jihoo.. Å jag lovar det kommer mera..

5. MAX tror inte det är så konstigt att McDonalds fick flytta ur CK. När vi ska äta skrov i Skellefte så är det Max som gäller. Jag tror helt ärligt att Skellefteås Max är det största i Sverige. Försökte kolla upp detta men hittade inte riktigt. Men enda jag vet är att Max öppnades 1970 här och var den första frilliggande resturangen. (vet inte riktigt vad det innebär, men det är stort)!

Här är några nackdelar som gör att jag inte vill bo i Skellefte i framtiden..

1. Skellefteå Aik spelar bara på vintern. Vad ska man då hitta på på sommaren då?

2. Staden. Är rätt trist och grå. Detta skulle man lätt kunna göra någonting åt. Å fåglar har viskat i mitt öra och berättat att dom helt ska göra om torget :). Å jag säger bara att TACK å lov! snälla ta bort snoppen å ställ dit någonting vi kan vara stolta av att visa upp istället. Nu skäms man juh! Å var är alla mysiga cafeér egentligen? Skulle behöva byggas samman på nått vis. Så att det blir en mer mysig känsla över hela staden. 

3. Allt knark. Även att jag inte umgås i dom kretsarna å inte har märkt av det speciellt mycket under tiden jag bott här. Så vet jag att det en hel del och det dämpar ner stämningen rätt rejält.

4. Vädret. Kan vara rätt varmt här stundvis å rätt kallt oxå. Men det jag minns mest av är nog ändå all slask. Att det är rätt svårt att klä på sig rätt kläder. Eftersom vädret pendlar en hel massa mycket.

5. Allt skumt folk och skumma typer. Det finns alltför många av detta här. Å detta är väl kanske det som gör att jag inte riktigt känner mig säker här. Törs inte gå ut när det är mörkt knappt.

Vet inte hur jag ska sammanfatta detta. Men. Just nu är det Trondheim som är mitt hem de närmaste året å det känns rätt så bra faktiskt!

Annars har jag köpt hallonbakelser till mamma. Ides inte baka :S! För hon fyller år idag!
Så snart kommer lillebror å vi ska mysa till Hockey ikväll. Djurgården-Skellefte. Första matchen jag ser. Även om det är på tv. Så ska det bli riktigt kul!

Kan inte låta bli dela med mig av denna bilden.. ni som känner min mor tycker nog den är lika rolig som jag :)
Sorry mamma.



Grattis på 48 årsdagen mamsen! 

2008-12-04 @ 15:49:08   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Glögg å pepparkakor..

Nu är jag i Skellefteå.
Fick  ett varmt välkomnande hem igår kväll.. mamma dukade upp mycke gott (lussebullar, köttbullar å röbetsallad :))
Sen Fick jag nog en miljon pussar av Sigge å Myran.
Sjukt att jag inte träffat dom på hur länge som helst men dom minns mig mycket väl.

Så somnade gott med Myran vid min sida inatt!
Dagen har tillbringats med min älskade vän Hanna ute på lite shopping. (blev en kappa å ett par stövlar)! Både på rea så är nöjd med de köpen. Hanna gör mig verkligen glad så va riktigt mysigt träffa henne igen!

Sen har jag varit upp på arbetsförmedlingen å det tog ju sin tid.. hunnit varit förbi lillebror å Emma i deras fina lägenhet å studerat å suttit i min underbara soffa som dom lånar av mig.
När jag ser den känner jag bara för att skaffa mig ett eget hem igen.. på rikt lixom. Men, det får bli nästa höst :)!

Sen idag när jag gick med mina påsar på stan å så så måste jag erkänna att det är en väldigt tråkig stad det här.
Kanske för att jag befunnit mig i Trondheim.. men Skellefte är en väldigt tråkig stad. Skulle vilja fixa till den en hel del.

Men det bästa med dagen är att Stina har fixat en lägenhet åt oss i Trondheim i januari. Å det känns verkligen hur bra som helst. HUR BRA SOM HELST! Så nu har vi ett hem när vi kommer tillbaka i januari.

Det är en del av mig som saknas här å känns riktigt märkligt! Men ska  hitta på massa saker som sagt så tiden går fort till januari. Ikväll ska jag å mamsen å papsen mysa med glögg å pepparkakor :)!

Imorron ska jag fixa allt med facket å akassan. Känns tungt. Men kommer bli en del pengar så måste typ det.

Massa kramar

2008-12-03 @ 20:08:53   |   Allmänt  |   Kommentarer [3]



Vilken märklig känsla...


Skrev värsta djupa å bra inlägget.. men det försvann!

Sitter ialllafall på tåget mot Skellefteå nu. Känns inte bra.
Kommer ta tag i ett djupt inlägg sen igen. Men mitt internet börjar ta slut på tåget.

Hade inte förstått att jag lämnar Norgeland förrän i morse när vi åkte ner mot tåget. FIck verkligen kämpa emot tårarna. Men när jag kramade Stina Hej då kunde jag inte hålla emot. Å sen när ja kom in på tåget börja tänka så kom det bara mer. Fy, vad jobbigt. Jag kommer inte vakna imorron med Stina bredvid mig. Å när ska jag få träffa filuren Gustaf nästa gång? Knas.

Kommer iallafall till Skellefte tie ikväll.. så då blir det mys med Myran å Sigge. Sen träffa Hanna imorron å gå lite på stan. Ska bli trevligt iallafall..
Men, det känns mycket märkligt och fel åka iväg från Trondheim. Har tillbringat 3 1/2 månad där nu å tiden har bara runnit iväg. Har haft så ooootroligt kul å roligt. Å har varkligen inte sparat ett korvöre å även kommer jag hem och känner mig rik?. Hejja Norge :)!

Men, kommer tillbaka till Trondheim nästa år å då blir det nya tag å vi ska ha lika kul då. Du å ja Stina, Du å ja :)!


2008-12-02 @ 14:49:54   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Var är mina pengar?

Typiskt! Det har blivit något fel för jag har inte fått min lön som skulle kommit ihelgen!
Jag som ska åka hem imorron och hade velat föra över pengarna till mitt konto i Sverige. Men eftersom det inte finns några pengar att föra över så vet jag inte hur jag ska göra?! Blir upp tidigt imorron iallafall.
Håller på städa å packa å imorron blir det ännu mera städning och packning!

Sista natten nu och det känns riktigt trist. Samtidigt som det ska bli himla roligt komma hem :)!

Blev ingen tur ner på byn idag. Istället åkte vi upp i Tyholt tornet och drack en kopp varm choklad.


Så om allt löser sig med pengarna så kommer jag vara i Sverige imorron! Och i Skellefte på Tisdag!

Så Hanna! Boka in mig i ditt schema på tisdagen :)!

Natti natt natt nu..
2008-12-01 @ 01:15:23   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]