15 frågor om mig.


1. Är du nöjd med ditt namn eller önskar du dig ett annat?
Ja jag är nöjd med mitt namn. Det är lite ovanligt samtidigt som det inte är för ovanligt. Finns bara en Marielle Lidström i Sverige så det är ganska kul ändå :)

2. Saknar du något i ditt liv?
Ja, ja saknar vänner som inte bor nära mig som jag känner ett behov av. Sen saknar jag ett jobb så att jag på rikt kan bygga den trygghet jag behöver.

3. Sommar eller vinter?
Vintern. Sommaren är fin på sitt vis men när man bor i Norrland så finns inget mysigare och finare än en riktigt fin vinterdag. Fast kyla är inte alltid så trevligt. Men bättre än myggen :)!

4. Vad var det första du la märke till hos din partner, som du föll för?

Måste man minnas det? Lättsam på sitt sätt men ändå svår. Tryggheten. Helheten. Han är speciell på sitt sätt som får mig må bra.

5. Vilken är den bästa julklapp du fått?
Bara såhär när jag hör frågan måste jag nog svara Backstreet Boys biljetterna när ja gick i 5an (?!). Det var äkta lycka och jag trodde inte det var sant. Ja å Maria fick dom båda två så vi fick åka dit tillsammans med mamma å hennes mamma.

6. Påverkas du av media, och alla sk ideal?
Ja nå gör man väl det. Men mindre nuförtiden. Älska mig för den jag är eller skit i det. Men man önskar ju att man ibland hade lite andra former.

7. Vart i världen skulle du helst vilja leva?
Jag skulle nog inte vilja byta plats. Jag älskar Norrland och Sverige. Men skulle gärna tidvis pröva bo på andra ställen. Lite mer djurrika platser.

8. Finns det något du ångrar att du gjort?

Finns mycket, men ändå så har det påverkat hur jag är idag så man måste ju få göra misstag för att man ska komma till insikt med saker.

9. Hur många barn vill du ha?
Två eller tre!

10. Har du återkommande drömmar?
Ja det kan jag ha. Men nu var det ett tag sen. När ja va yngre drömde jag jämt att ja föll ner i ett hål å fanns ingen båtten.. och att jag höll på drunkna. Sen för några år sedan drömde jag ofta att ett flygplan från Arvidsjaur crashade. Otäcka saker. Sen oroar jag mig över saker så drömmer jag om det.

11. Om du fick äta en maträtt resten av detta år, vad skulle du välja då?
Oho, va svårt. Först tänkte ja skriva blodpalt men kanske tacos? Finns så mycket olika man kan ta in i det.

12. Märkeskläder eller inte?

Väljer man rätt plagg så kan det vara värt lägga lite extra pengar på det men för det mesta köper jag inte märkeskläder. Kan ju få 5 olika tröjor på HM/gina för samma pris. Ja gillar variation!

13. Vart ska du/ni fira jul?
Inget planerat än. Så få se var man hamnar.

14. Har du ett nyårslöfte?
Har inte kommit på nått än men nått ska jag klura ut.

15. Vad har du för planer för dagen?
Väntar nu på att en målare ska komma hit å måla en vägg i vardagsrummet. Sen ska jag gå å söka två jobb. Sen ringa å se om Maria vaknat så ska vi planera Halloween outfit å sen ikväll ska ja till Johanna å Elsa å äta tacos å se idol. Mysdag helt enkelt :)



Ge mig.

Härom veckan gick jag förbi Textilhusets skyltfönster här i Arvidsjaur och såg att de hade en isbjörn i skyltfönstret. Denna isbjörn var på ett tyg av Marimekko. Tyget jag såg var det i rosa/grönt här nedan. 
De färgerna passar inte riktigt in i min lägenhet då jag inte har något i matchande färger. Så, ja har gått å tänkt mycket på om jag ska ta å ändra stil i köket bara så att jag kunde ha den där.
Men, nu behöver jag ju inte det eftersom tyget även finns i grått/svart. Den kanske inte var lika trevlig som den rosa/gröna men den matchar resterande lägenhet och jag slipper göra om. Så såfort det rasar in pengar på kontot så kommer jag att beställa den grå/svarta och göra en tavla av den. Kan ett tyg skrika mer Marielle än vad denna gjort?



Snart är du min lilla isbjörn.

2010-10-29 @ 00:05:40   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Broderi.

Att jag älskar isbjörnar är ingen nyhet och en av mina högsta drömmar är ju att få åka till Svalbard och se en isbjörn. Jag har en isbjörn som jag vill tatuera in på skuldran. Men jag är för feeeg. Få se om jag en da tar mitt mod till fånga och gör den. Hur som helst så håller jag på brodera en isbjörntavla. Köpte den förra maj i Trondheim men har inte tagit mig tid att göra den.

Men nu börjar vara på god väg. Mitt mål är att ha den färdig innan jul och det borde jag klara. Men det tar väldigt lång tid, mer tid än man tror att brodera. Men visst kommer den bli fin?



Jag har ändå kommit en bit!



Blev ganska suddig bild men såhär ska den iallafall se ut när den är klar. SÅ ja ha inte så mycket kvar ändå. Men jag lovar att det är xxx timmar ändå.

Dekorationer på datorn. Sen Mamma björn (som Gustaf gav mig i julklapp förra julen samt baby björn (som jag köpt på någon flygplats i världen, tror det var i Tyskland någerst)


Hur som helst så älskar jag isbjörnar!

2010-10-28 @ 23:52:37   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Målning av vägg.

Tack Ahem för att ni ÄNTLIGEN ska komma och måla om mina grymt fula bruna vägg i vardagsrummet imorron, den ska förhoppningsvis bli likadan färg som de andra beige/vita väggarna.!
Tog BARA sisådär 8 veckor. Men bättre sent än aldrig, eller hur? Men hur som helst så är jag glad för jag kan äntligen göra helt färdigt i mitt fina vardagsrum.

För tillfället är det total kaos i vardagsrummet. Så tog en bild av det så jag delar med mig.



Lite småkaos i vardagsrummet för tillfället.



Där ser ni en liten glimt av min fåndvägg jag och mamma tapetserade dit. Och den är jag oerhört nöjd med.
Visst är den fin?


Min hall och även datarum för tillfället. Fick internet i lägenheten idag och nätverkskabeln jag har för tillfället är bara en meter lång så då får ja sitta här å surfa tills på lördag då pappa kommer sponsra mig med en längre. Tack Pappsen! Sen får min lilla Maggan vara med på bilden också!

Mer bilder på lägenheten kommer inom kort. Känns som det händer grejer hela tiden här. Men Jag älskar inredning å fixa å trixa så jag trivs. Synd bara inte plånboken är tjock me cash för tillfället.
2010-10-28 @ 23:37:33   |   Allmänt  |   Kommentarer [2]



Världens bästa bästis Stina!

Världens bästa Stina har fixat till min blogg och gjort den helt fantastiskt fin, eller hur?
Nu känns det verkligen kul å börja blogga igen och det lovar jag att jag ska göra!



Vad vore jag utan dig? <3
2010-10-28 @ 23:25:52   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]