Inte som alla andra jul helger precis.

Detta året så firades julen i Egypten. Första gången själva julafton spenderades men snorklande och solande.
Men det har varit en mycket lyckad julhelg. Mycket skratt.

Bjuder på några glada bilder från julafton.






Lite tråkigt att jag missade juldagen i Arvidsjaur. Men, man kan ju inte vara överallt alltid. Hoppas ni hade kul ni som var där iallafall :)! Och att alla vänner har haft en underbar jul. För det har jag :)





Skratta varje dag.

2009-12-21 @ 05:51:25   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



All you need is..



Fick denna fantastisk mysiga ring av Stinisen. Hon är allt bra en liten guldklimp den tjejen.
2009-12-21 @ 05:18:19   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Med ett leende på läpparna..

Då var jag Tillbaka i Skellefte. En snabbvisit på ca 12h. Full rulle kan man säga att det är.

Sitter mitt i ett stort kaos. Pappa har flyttat till en mycket fin lägenhet där inte allt riktigt har kommit på plats. Inte är man tills så stor hjälp heller när man kommer hit med sitt kaos från Trondheim och bombar ner lägenheten ännu mera.

Känner en sådan grym stress över att hinna med så mycket som möjligt innan jag åker till Afrika den 7 januari.. gah ha!

Jag vill träffa så många som möjligt och hitta på så mycket kul som möjligt under de få dagar jag kommer ha i Sverige. Jag har lovat för mycket. Kommer inte hinna träffa alla jag vill tyvärr.

Men känner att jag tror att alla ni förstår det å vet att jag inte kan göra så mycket åt det. För hade jag önskat mig någonting i julklapp så var det just denna tid. Speciellt den till alla de goda vänner jag har som ja inte hinner med. Får ta igen det en dag när jag kanske är färdig med de mesta av mitt flängandet och tagit beslutet var jag ska bosätta mig några kommande år framöver.

Om 2h så åker vi mot Luleå och efter det mot Egypten där jag, lillebror och papsen ska fira våran jul vecka. Spännande se hur det kommer vara att tillbringa en vid vatten och värme och inte bland massa kyla och snö. Om julstämningen kommer finnas där är ju frågan.

Det har hänt mycket sen förra julen. Mycket man absolut inte trodde skulle ske också. Mycke skit som gjort mig ledsen. Känns ändå bra att spendera julen borta från det nu. Eftersom läget inte är samma som förra julen så tror jag att det blir minst sagt en perfekt julafton. Ska se till att jag får ligga på en botten och ta några simtag med lite firrar. Då skulle det nog bli bästa julklappen till mig själv ever.

Men, såhär mitt i allt mitt kaos, stress och stök. Så, har jag det största leendet på läpparna. Ja har det ganska bra jag. Egypten nu, Funäsdalen nyår, Stockholm å sen då Afrika.

Jag är en lycklig människa. Höööög på Livet, kan inte få nog. Kan hända det är sämre imorron. Men idag känner jag mig som världens lyckligaste person. Sååå då njuter jag av det.

Egypt och havet. Here we come.




2009-12-21 @ 03:16:09   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Det har gått så långt.

Att man inte riktigt kan glädjas till 100% när någonting bra händer en. För att man är rädd att man glädjs i onödan. Man ifrågasätter en massa. Allt som sker. Allt bra som händer en.

Det ska man inte göra. Bara låta det bra hända en och suga in sig allt av allt det bra och goda som händer i ens liv.

Ska inte skriva deprimerande historier på denna blogg är ju min tanke. Men ibland händer ju allt som inte får hända. Små små lätta saker. Som ringa ett enkelt litetet samtal. Ska för mig vara ett världsproblem?

Idag hände nog en sak som ja har varit rädd ska hända någon gång i mitt liv. Men lite onödigt att det skulle hända just nu.

Ja skulle luncha nere på byn med Nina och lämna igen mina Afrika böcker som jag lånat på bibloteket. Men gick förbi Cleas Ohlsson för ja tänkte se om de hade en presentbox. De hade ingen sån så ja traskade ut genom kassan med musik i öronen. Vad jag inte märkte var att det tjöt när ja gick genom larmet. Så, de kommer en man springandes efter mig och haffar mig. Som värsta tjuven.

Jag visste inte vad jag skulle göra. Börja skaka, paniken. Börja tänka att någon lagt ner någonting i min väska.
Skakade så mycket så att telefonen ramlade ner i golvet och gick sönder i alla delar. Paniken gråten. Det var iallafall en av böckerna som jag lånat på bibloteket som de hade glömt larma av. 

Men, det var en av de värsta sakerna jag upplevt. Där står man helt själv med massa folk tittande, dömande och som verkligen tror att jag har tagit någonting.. som man inte har. Men det vet ju inte alla heller.

Det värsta är att jag redan har varit rädd för att detta ska hända. Nu har det hänt. Å hur hemskt var det inte? Usch usch usch..

Men bara ta nya tag. Allt löser sig. Jag är ingen tjuv. Ta tjuvarna istället.

2009-12-16 @ 14:43:30   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Määään..

Tro ni ja grät nå imorse när ja klampa in i köket?




Svar: JA!

Världens bästa sambo och vän. Stiiina Greta Höög. Tack!!!!
2009-12-10 @ 14:43:08   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Så då var man ett år närmare 50.

Måste väl gratta mig själv på 24årsdagen.

Å tycker väl att det är småjobbigt bli äldre. Men, i hjärtat så är ja ändå 20år. Kommer vara det ett tag till.

Det är det som räknas. Tycker dock kanske inte att jag gjort så mycket under mina 24år. Som jag velat gjort. Men, flytten till Trondheim är väl ändå ett av dom bästa besluten jag har tagit i mitt liv. Bra jobbat Marielle.

Vänner för livet. jag är Starkare. å en massa massa kärlek.

Jag inser nog inte hur bra jag har det förrän ja börjar inse att jag ska härifrån om mindre än 10 dagar.



Inlove for real.
(en av sista bilderna på mig som 23åring, jag med gigantisk potion Amerikanska pannkakor)



2009-12-10 @ 07:32:51   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Nedräkningen är igång.

Om 10 dagar lämnar jag Trondheim.

Om 12 dagar åker jag, Emil och pappa till Egypten en vecka.

Om 10 dagar ska jag på fest hos Hanna.

Om 22 dagar är det nyårsafton.

Om 21 dagar ska jag förhoppningsvis se Foppa spela live.

Om 29 dagar åker jag mot Afrika.

Om 1 dag blir jag 24år.

Ångest.
2009-12-09 @ 12:21:41   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Jag finns alltid och ni finns alltid.




Tack för en underbar myshelg i huvudstaden.

2009-12-08 @ 09:11:04   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Det finns idioter alltså!

Ni som följt med ett tag. Minns att jag fick ett par lila adidasskor i födelsedagspresent förra året.

Iallafall. Marielle skor. Mina favoriter. Härliga å gå i. Såldes inte i butik. Vilket gjorde att jag bara sett mig gå i dom.

Hur som så snodde denna idiot som var hos oss en av mina skor. Så om någon ser en lila adidassko någonstans i Trondheim så är den min. Funderar ärligt på sätta upp lappar på stan. Han kunde fått snott vilken sko som helst. Men inte den skon! -IDIOT-



Hur har en människa mage å sno en av dessa? Taskmört alltså!

HÖR AV ER OM NI HITTAR NÅGON INTERNETSIDA SOM FORFARANDE SÄLJER DENNA SKO i STORLEK 36!

2009-12-08 @ 00:56:15   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Sprängd innombords.

Backstreet Back alright! På torsdags eftermiddagen satte jag mig på tåget mot Stockholm och en helweekend på hotell med min älskade vän Jessica. Vi umgicks även hela helgen med Ulle Gulle. Iallafall så på fredagskvällen så var den stooora händelsen.

Jag skulle få se mina älskade idoler från tonåren. Backstreet Boys. Nick, Aj, Brian och Howie. Kevin har trillat av. Vet inte varför. Men dessa fyra gossar (som nu har blivit män) levde klart upp till förväntningarna. 

Om man säger så, så hade jag inte så höga förväntingar och trodde in i det sista att det skulle bli inställt. Men, icket sa nicket.

När dessa fyra kom inspringades på senen till den självklart inledande låten Backstreets Back alrighT! Men nåå tro ja ja skrek lite? Ja skrek å tjöt å grät å grymta, skratta å ja. Känns som alla läten kom ut ur min mun å ja visste ärligt inte var jag skulle ta vägen. Det var så ofattbart stort att se dom igen.

Sist jag såg dom var jag runt tolv å då var min enda dröm att få gifta mig med Nick eller Brian. Då skrek jag. Men trodde aldrig jag skulle skrika lika mycket tolv år senare.

Vilken upplevelse. Vilken känsla. Går inte beskriva med ord. Alls. Varm, kall, rysning, vibrationer..
Kändes helt ärligt som man sprängdes innombords. Så mycke känslor till dessa grabbar alltså! Ja är så otroligt glad att jag tog mig till och åkte och såg dom! 

Jag trodde jag var kär i Backstreet Boys. Men jag är fortfarande kär. 


2009-12-08 @ 00:29:21   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



smiiiil.



så lovar ja att dagarna går så mycke lättare å fortare. slut på energi.

2009-12-01 @ 20:08:51   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Som man säger men inte trodde.

När man inte söker så finner man <3. Glad.

2009-12-01 @ 19:56:05   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]