Duktig har jag varit denna vecka.

Denna vecka har jag jobbat kvällskift. Vilket innebär jobb mellan klockan 15-23! Vilket gör att man i stort sett bara jobbar å sover eftersom man inte hinner umgås med folk. Som tur är så har jag två kvällar jobbat med Stina och två kvällar med Monica vilket är välbehövligt eftersom ja vill vara med dem all tid som bara går innan jag åker.

Iallafall har jag varit veldi flink denna uken. Jag har faktikst fixat en massa saker som har gått och tyngt mig och gjort att jag har sovit mindre bra.

Inatt sov jag ganska bra, men var ju då tvungen stiga upp i tid eftersom jag skulle till läkaren och få mina malaripiller utskrivna. Sen gjorde jag  en undersökning så nu kan jag med gått samvete åka till Afrika 7 januari utan att bekymra mig att det ska vara nått fel på mig. Även om jag inte trodde det heller. Men skönt ha det bekräftat.

Ikväll har vi julbord med Nidar. Stor fest med gratis mat och dricka. Vi ska vara finklädda. Jag, Stina och Monica har köpt likadana klänningar (kjole) fast i olika färger. Kommer bilder senare. Sist jag klädde upp mig fint va när jag gick med Albin på militärbalen. ca 2-3år sedan. Så det här är kul å få pynta sig utan att känna sig dum.

Nina har varit snäll och ordnat mitt hår. Vilket resulterade i att jag ser ut om en ängel i håret. Trodde det inte gick få så fint. Jag är glad å känner mig mycket fiin. Kommer bli en toppkväll med alla våra kära arbetskollegor på Nidar.



 Hur som så har vi alltid kul tillsammans. Jag, Stina å Monica <3




någon som minns något från denna kväll i februari/mars?

2009-11-26 @ 00:03:16   |   Allmänt  |   Kommentarer [2]



baktankar.

Folk alltså. Börjar bli less. Eller har väl varit det rätt länge. Men jag förstår verkligen inte hur folk tänker. Vilket gör mig förvirrad å gör att jag tänker ännu mer än vad jag redan gör.

Folk är lömska och egoistiska. Varende en i stort sett. Förutom några få. Jag är egoistisk. Man kan vara det på olika sätt. Jag är egoistisk för att jag tänker på mig själv i första hand för det mesta. Men, jag utnyttjar inte folk. Umgås inte med folk för att dom är mer coola än andra.

Ja umgås med människor som jag tycker om, som personer. Bryr mig inte om va de har för jobb, är tjocka, smala, knäppa, fjantiga, glada, sura eller hur andra ser på dem. Jag umgås med människor för att ja tycker om dom som personer. Inte för att dom får mig att framstå på ett visst sätt i andras ögon.

Varför vara min vän om du inte tycker om mig som person utan bara tycker om de folk som känner mig? För att jag i dina ögon kanske är någonting? Någon som är "bra" att känna. För att jag har kontakter.

Jag orkar inte bete mig på ett visst sätt i vissas sällskap för att jag känner att det är bra. För att folk ska tycka om mig mer eller tycka om mig mindre. Okej, visst beter ja mig olika i allas sällskap. Men det handlar ju mest om hur ja trivs med personen. Vissa får en slappna av mer. Vissa inte. Men så är ja alltid å spelar ingen roll vem personen är. Peronkemi handlar det bara om. Man kan inte klicka med alla. Ingen klickar med alla.

Jag är genomsnäll å det kan jag helt ärligt stå för. Inga baktankar inte. Därför man blir så förvånad varje gång man märker att man i stort sett är en av de få personen i världen som inte har baktankar om saker. Jag är glad å snäll mot varenda människa jag möter. Om dom inte gjort mig nå jädra illa. Å det är ingen baktanke bakom det inte. Men möter du en människa som är trevlig å glad mot dig. Så behöver det inte betyda att den är det nästa gång ni ses.

Kanske den personen är i ett annat sällskap eller du är i ett annat sällskap som får denna person att tycka det är olämpligt att ge dig uppmärksamhet när det inte ger den personen någontong för den har inget som helst intresse av de folk du har runt omkring dig eller att visa att den känner dig.

Vad är det som gör att folk är såhär. Ja kommer inte ge min tid åt folk som jag inte har kul tillsammans med.
Vissa personer tar bara priset. Men vem har sagt att man ska vara vän med hela världen?

Jag är ingenting mer än någon annan människa på jorden. Personkemi handlar det om bara. Umgås med dom du trivs med å som du har kul tillsammans med. No less. No more.
2009-11-25 @ 10:59:00   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



ta vara på nuet.

Facebook i all ära. Imorse när ja loggar in ser jag att någon skriver att två ungdommar i Arvidsjaur omkommit i en bilolycka på morronen. Paniken i kroppen. Arvidsjaur är allt annat än stort å alla känner i stort sett alla. Så klumpen i magen bara växer å växer. Jag orkar inte detta nu. Jag orkar inte förlora en vän till. Blev inte så. Men klumpen i magen sitter fortfarande kvar å alla mina tankar går till alla nära å kära till Désirée och hennes lillebror. Hur får sånt här hända? Att sånt här händer vet jag ju vid det här laget. Men man önskar att man ska slippa uppleva det. Usch sånt här får inte hända. Har rysningar i hela kroppen. Å snälla söta rara vänner. Ta hand om er. Vi lever bara en gång. Ta vara på det du har nu. Och inte det du kommer få senare. Kanske aldrig blir så..

Vila i Frid Désirée + lillebror!
2009-11-24 @ 00:37:21   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Snäll kompis.

Stina har varit i Sverige i några dagar. Å kom hem med presenter till mig :)! Ett supersnyggt halsband med tillhörande örhängen som användes flitigt på jobbet igår!

Om inte det är nog så får jag ett sms av henne nu! Hon har köpt en DYKTIDNING åt mig! Ååååååå.. ja börja gråta! Att jag kan ha så tur att träffat denna människa!

TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK SUPERDUPERTACK!



Hur ska ja klara mig utan dig då?

2009-11-22 @ 17:42:05   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



tid.

Snälla någon? Ge mig mera tiiiiiiiid!
Är så grymt trött att ögonen lätt snart faller igen.. men ja kan inte gå å lägga mig! Tänker så mycket å är stressad gärnet!

Insåg nu att jag bara har tre helger kvar här i Trondheim. Å alla helger är uppbokade om inte med festligheter så med jobb. Jag har inte tiiiid att jobba. Så mycket att hinna med på dessa helger som är kvar att det finns inte! Vill bara festa och ha kul med dessa otroliga människor som finns här. Sykt.

Jag har småsaker som ja känn ja måste fixa innan resan också, mycke å kolla å mycke å tänka på. Ja ska ju ändå åka till Afrika. Ett land man kanske inte har så mycket kunskap om innan. FATTAR NI? Jag ska åka till Afrika om ca 1 1/2 månad!!! Det är sykt det med. Om inte det är nog så ska jag åka till Egypten över julen! Å sen näst nästa helg ska jag å älskade Jessica ha myshelg i Sthlm å se Backstreet Boys! Mäh, sen vill ja hinna träffa halva världen innan ja åker känns he som. Ååå.. vill åka iväg till Afrika nu nu nu! Men samtidigt så vill ja hinna med så mycket före resan att ja känner denna inre stress.

Knasis alltihop! Men he lös se nog. Om ca 47 dar så sitter ja på flyget mot Uganda! Inte dåligt det inte! 

Men nå som gör mig lite lugnare är att..

Skellefte AIK spöade HV71 ida. Tack älskade ni för det. Kärlek!



Vi prövar somna in. Trulle väntar ju i sängen (älskade gosedjur å sängkamrat). En trogen vän. Nai

2009-11-22 @ 04:44:14   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Fin låt.



Fiiin!

2009-11-21 @ 15:16:43   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Sprutor, nej tack!

Jag har aldrig gillat sprutor. Har alltid hatat det. Vet att jag har sluppit ta något vaccin när jag var mindre för att jag vägrade ta sprutan. När vi skulle ta blodprov på oss själva i 8an slapp jag för att ja vägrade trycka nålen i fingret. När jag var hos tandläkare och skulle dra ut en av mina infekterade mjölktänder så skulle dom sätta bedövning och det tog runt 40min att få in bedövningen för att det va så otäckt. Och sen tog det drygt 2 sekunder att dra ut tanden. Allt gick bra. Tills ja hoppa upp överlycklig över att jag klarat detta och tuppar av på golvet.

Iförrgår skulle jag vaccinera mig inför min Afrika resa. Hade föraningar om att det var tre sprutor jag skulle ta. Gick och gruvade mig i några dagar. Men det är ju inte så farligt. Bara det där otäcka att de ska spruta in något i kroppen min.

Iallafall så jobbade jag natten mot torsdagen. Gick hem och sov ett par timmar. Åt en macka å gick till vaccinationskliniken. Världens gulligaste tant tog emot mig och det här kändes mycket bra. Ja var inte ens nervös. Och som jag trodde så blev det tre sprutor som skulle tas. Två i vänstra och en i högra armen. Tog väl nån minut så va allt klart. Det gick ju BRA! Då började det snurra. Började må illa å vips blev det svart. Ja svimma.

Tanten kastade mig i fotöljen och la kall handuk i pannan och höll min hand och hade full koll så ja andades riktigt. Verkar dock inte som att det är det vanligaste att folk reagerar så. Men det var en upplevelse i sig.

Nu är det iallafall överstökat å nu är det förhoppningsvis många många år tills jag måste ta spruta igen. Frågan är väl om ja kommer vara ännu mer nervös då än vad jag var nu?

2009-11-21 @ 14:46:53   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Inte bara jobb, så mycket mer.

Ja ha varit sjukskriven i en månad. Läkaren ville sjukskriva mig längre men jag vill jobba. Lite less gå hemma. Började jobba söndag natt på nidar. Sjukt jobbigt att gå på jobbet. Men möttes bara av leenden å folk var glada ha mig tillbaka. Det var trevligt. Samma sak med Crash. Kom på jobbet igår kväll efter att inte jobbat på 1 1/2 månad. Tänk att så lite gör en så välmående. Människor som alltid är glada och alltid tycker om en. Kommer alltid sakna det där. Kan man hitta nått bättre ställe att arbeta på? Aldrig. De ger mig så mycket glädje som jag behöver. Längtar till att gå och jobba igen.

2009-11-21 @ 14:23:48   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Så fel det är.

När man inte kan följa sitt hjärta. Val är val å det gör man hela tiden. Ibland ifrågasätts om man gör de rätta valen? Man lever i en värld där man försöker dölja å gömma vad man egentligen vill. Bara för att det kanske är det enklaste å bästa(?). Men ibland vill man bara släppa allt å bara sväva iväg och vara med den personen som får en må bäst i hela världen. Även om det är fel så finns det inget finare man kan uppleva.
Känslor är det konstigaste man kan ha. Att tappa greppet om allt, och bara bli helt uppslukad av en person. Undrar om man någonsin kommer känna så igen? Bara du och jag. Ingen annan.

2009-11-09 @ 13:26:12   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Packa, packa, packa..

Nå kan ja tycka att detta va onödigt. Har suttit uppe på vinden å sorterat å plockat å kastat en del i alla dessa 50 kartonger som jag har.. (nedpackade med mina snart 24år i livet) å ja lovar er.. att det är en hel massa. Även så har jag kastat en hel massa sakar oxå..

Jag känner en inre stress just nu.

Jag åker till Afrika om två månader..

Och på dessa två månader ska jag hinna med en hel massa saker.
Först vaccinera mig (vilket verkar vara krångligare än det låter) men ja lovar. Det är inte det simplaste hitta en bra vaccin-tid.
Sen så vill ja hjälpa pappsen flytta in i sin nya lägenhet (som han tyvärr inte hittat än)
Suga in det mesta av Trondheim och mina vänner dära.
Åka till Egypten under julen tillsammans med pappa å lillebror.
Fira nyår tillsammans med fina vänner. (Tar gärna emot tips?)
Flytta ur mitt rum i Trondheim och flytta in dessa saker någonstans.
Hitta någon som vill hyra mitt rum i Trondheim så ja slipper betala hyran i januari.
Fixa med facket så ja får pengar av dom.
Åka till Stockholm å se Backstreet Boys och mysa med Jessica.
Fylla år.

Ja lovar att det är full rulle i min skalle just nu..
Ja blir knäpp.

Iallafall så har jag och pappa varit mycket duktigt ida och kört en full bil med fullt släp med mina saker till Arvidsjaur och förråd idag. Som ja hoppas ja snart får packa upp när ja får mig en lägenhet någonstans efter min Afrika tripp.

Sen så har vi ätit gomidda på The square oxå. Lyxade till det å ja åt älg vilket var mycket mättande.

Sen avslutade jag kvällen tillsammans med min kära vän Maria. Myskväll med Idol, spel å lite innebandy.

På nått vis så saknar man Arvidsjuar å alla här. Hänga, bara mysa.. no stress lixom.

Nej nu blir det sängen för imorron blir nog en fullsmockad dag det oxå!

Ge mig mer tid tack! Gonatt.
2009-11-07 @ 00:54:30   |   Allmänt  |   Kommentarer [1]



Jag ser ju ut som ett troll..

Haha.. denna bilden som älskade Jessica har tagit. Tyckte den va kul :)

2009-11-04 @ 23:58:19   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Välförtjänt ågren på en onsda?

Igår va en bra dag. Jag var på Crash och sa upp mig (detta va väl mindre kul då). Men eftersom ja ska åka till Afrika efter jul så var ja tvungen. Har gruvat mig för det i två veckor och den där stora stenen som sitter i mitt bröst krypte lite när jag fick detta gjort.

Iallafall så är min chef världens bästa så han tyckte det va mycket tråkigt att jag skulle lämna dom och det va inte långt från tårar när ja gick därifrån. Men, kommer jobba några helger till å då ska jag suga in allt det Crash har att erbjuda och bara njuta av att få vara i deras team ett tag till.

crash jobbar faktikst världens bästa folk som ja kommer sakna oerhört mycket.

Iallafall igår kväll så fick vi på Rosenborg gate (-Stina) för oss att vi skulle ha fest. Kom väl på det sådär runt 21.00 å vi hade ju lite alkohol kvar från helgen så vi körde fullt ös. Må väl dock erkänna att ja körde hårdas. Men det va kul. Kom oxå ihåg då att det va Tisdag igår! Iallafall så dro vi förbi Cirkus men he va väl inte ösigast heller. Så vi gick (jag skuttade) hem.

Skickade lite desperata fyllesms å brände lite trådar.. men, bara ta nya tag. Det kommer fler tåg, tut tut tuuuut...

Å ja ska faktikst hoppa på ett just nu.. (Skellefte here I come!!!)
2009-11-04 @ 12:42:46   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Nu ska jag berätta en sak för er alla..

Jag kommer flytta från Trondheim efter jul. Takk å bokk för denna gången :(.

Jag har funderat länge och väl men nu kommer det bli såhär. Det kommer vara tråkigt att lämna mina sambosar på Rosenborg gate samtidigt som jag kommer sakna alla andra människor som ja träffat. Speciellt å något som alltid är i mitt hjärta är ju Crash å Crash-folket.

Iallafall så känns det som jag har tänkt nog och det är bra för mig denna gången. Men vem vet. Kanske kommer tillbaka och studerar här.

Så är det iallafall :(.

Men, lite roligheter så i det tråkiga. Jag kommer åka till Africa i januari och stanna där tills pengarna ta slut...
Hur underbart är inte det? Bland Bergsgorillor, Lejon, Hajar, Zebror, Ormar, Elefanter å en massa äventyr. Kan inte bli bättre :)

Enda som behövs nu är att hitta en bra person som vill ta över mitt rum här i Trondheim :)! Så vet ni av någon som vill till Trondheim å jobba å behöver plats att bo så hör av er :)!



2009-11-02 @ 17:21:21   |   Allmänt  |   Kommentarer [4]



Skeda?

Här på Rosenborgs gate så är det ett uttryck vi änväder väl och lite till.
Men finns det någonting mysigare än att krypa ner i en varm famn? Vakna med någon vid ens sida?
Värme. Kärlek. Man behöver det.

Nu har jag varit singel alltför länge tror jag. Men ska man alltid ha det man inte kan få så kommer jag nog vara det ett bra tag till också.

Men ensam är stark.

Skeda?

2009-11-02 @ 16:53:53   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]



Halloween outfit 2009

Detta året valde jag å Stina detta :)



Siamesiska zombie tvillingar. De ni. Och JA vi höll ihop hela kvällen. Även på Crash ;)

2009-11-02 @ 16:43:18   |   Allmänt  |   Kommentarer [0]